Keto Mini kjøtt muffins med sjampinjong, bacon & toppet med smeltet ost

Hei på dere, mine fine.

Åssen har du det i disse dager ? Jeg håper du og dine har det så trygt og godt som du kan.

Her er det arbeidshelg som står i vente, så når du nyter frokosten din, da er jeg på jobb og tilbringer tid sammen med de eldre. Awww, i disse dager er det ekstra godt å være rundt de eldre.

Tidligere så laget jeg noen smakfulle små snacks som jeg tenkte jeg ville vise vise.

Disse små rakkerne er superlett og kjapp og lage og er super når du har lyst på noe snacks.

Du trenger:

  • 1 kjøttdeig
  • 100 gr sjampinjong
  • 140 gr bacon
  • 1 egg
  • salt pepper
  • basilikum
  • oregano
  • paprika
  • revet ost

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
  • Bland kjøttdeig, krydder og egg i en bolle og jobb det godt sammen
  • Fres opp sjampinjong og bacon på stekepannen til det er gyldent.
  • Kutt paprika i biter.
  • Form kjøtt til en mindre kjøttball og legg i en muffinsform ( av stål ) og grav et lite hull ( søkk ) i kjøttet.
  • Legg et lite dryss revet ost i bunnen og fyll så opp med bacon og sjampinjong og avslutt med nok et dryss ost,
  • stekes på nederste rille i stekeovn i ca 10-15 minutter ( noe avhengig av kjøttmengde. )
    Ta dem gjerne ut av formen etter endt steketid og sett dem på et brett med bakepapir i bunnen og stek i ytterlige 5 minutter. Dette for å få de mer sprøere rundt.

Disse små rakkerne er litt annerledes og gøyal å lage og passer supert for små som for store. Fyllet er bare et eksempel på hva du kan ha i.

Jeg elsker kombinasjonen av krydret sjampinjong og salt bacon, men her er mulighetene uendelig….Fyll på med ditt favorittfyll.

Serveres nystekte sammen med et dryss friske urter og en desj rømme. Mmmmm

Da håper jeg du koser deg med snacks´n din, så ønsker jeg deg en nydelig fin lørdag.

Vi sees ❤️

DEL