Middag

Blomkål mos med pølser.

Hei på dere alle fine dere 😊

Mandag og ny start på uken…..hærligt.

Mange av dere har vel gjerne allerede startet påskeferien, mens noen av oss har gjerne et par dager igjen før ferie modus slår til for fullt .

Guriland så jeg gleder meg, har jo hatt fri idag da og FANTASTISK var det !

Har brukt dagen på å tusle rundt på diverse butikker for å lage noen påske retter….har ide’en i tankene mine….men finner ikke det jeg ser etter i butikkene.

Arrrggg…..noen som kjenner seg igjen🤯

Men…når sant skal sies så kom jeg over litt annet som gjorde at jeg fikk nye idéer….så det kom jo mye bra ut av det allikevel.

Idag kjørte vi en enkel middag, faktisk noe så enkelt som pølse og mos, så her kommer den.

Du trenger:

  • 1 blomkål (avhengig av pers. Jeg laget til 2 prs)
  • 1 klype himmalayasalt
  • 150 gr revet ost
  • 75 gr bacon
  • 1 ts smør

Slik gjør du:

Begynn med å for varme stekeovn til 200 grader.

  • Skjær opp blomkål i mindre biter
  • Hell blomkål i panne og fyll i vann med et dryss salt.
  • La koke opp og helles deretter ut alt vann.
  • Viktig å få silt av alt vannet.
  • Mos brokoli i en bolle med stavmikser.
  • Mix inn litt smør.
  • Hell stappen i en ildfast form og ha på ønsket krydder.
  • Dryss på ost
  • Avslutt med bacon.

Stekes til den er gyllen og fin på toppen ca 10-12 min.

I mellomtiden stekes pølsene på panna.

Da håper jeg det smaker.

Bin apetit

Aina ❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial