Pizza Italiano på 1-2-3

Hei der.

Deler min helge favoritt … nemlig Pizza.

Hvem elsker vel ikke en crispy god pizza…. jeg vet jeg gjør, men…..har du prøvd å lage bunnen uten sukker, gluten og gjær ?

Det er fult mulig…..og smak og konsistens er som om du er på en Italiensk restaurant.

Se her…..la meg vise deg…

Til pizzabunn trenger du:

  • 175 gr mozerella ost (revet)
  • 2 ss creme ost
  • 1/2 ts salt
  • 1 egg
  • 100 gr mandel mel

Slik gjør du:

Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.

  • Bland revet ost og creme ost i en bolle og varme i mikrobølgeovn til ostene er smeltet.
  • Ha i egg og bland godt.
  • Tilsett så salt og mandel mel, bland sammen med sleiv eller en hånd mixer til deigen er jevn og fin.
  • Legg deigen på bakepapir og klapp den til ønsket størrelse og tykkelse på bunnen (mine bunner er typisk 30 cm i diameter.)
  • Bunnen stekes i ca 12-15 min.

Når bunnen er ferdig stekt, la den avkjøle på brettet.

Pizza’n toppes med ditt favoritt fyll.

Min favoritt er tomatsaus (moste tomater), pepperoni, hvitløks krydderne kjøttboller, masse ost, oregano og litt Ruccolasalat til og en klatt rømme på toppen.

Pizza bunn et sukker redusert, gluten fri.

Håper Pizza’n faller i smak, så ønsker jeg deg en fantastisk fin lørdag!

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF