keto ryndstykker

Keto rundstykker

Hei der, alle fine.

Titter innom for å dele med deg en liten kjekk oppskrift som kommer veldig godt med, spesielt i helgene. Hvem liker vel ikke et deilig rundstykke med noe godt på toppen. Ohhhh yes, I do….Jeg bare digger brødmat, vel ikke så mye nå da, men når lysten melder seg så er det godt å vite at denne lille rakker`n ligger i fryseren.

Vil du også teste ut disse…de kommer her…..

Du trenger til keto rundstykker:

  • 170 gr mandelmel
  • 30 gr kokos mel
  • 30 gr havrefiber
  • 100 gr smeltet meieri smør
  • 1 klype salt
  • 1 ts glutenfritt bakepulver
  • 2 ss kokosolje
  • 2 ss xhantangum
  • 2 ss psylliumhusk
  • 8 små egg
  • Hakkede gresskarkjerner
  • 1 pisket egg til pensling/ evt vann

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
  • Blande så alt det tørre i en bolle og rør godt.
  • Ha så i smeltet smør.
  • Bland så smør, olje sammen med det tørre.
  • Klekk så eggene i en bolle og mix godt sammen.
  • Hell så eggene i bollen med det tørre og mix til du har en jevn og fin røre.
  • Trill små deig kuler til en ball ( ca på størrelse med et egg) og legg så på bakebrett med bakepapir i bunnen, de skal være nokså små, da de hever en del under steking.
  • Pensle rundstykkene med pisket egg eller evt vann
  • Ha så over ett lite dryss hakkede gresskarkjerner
  • Stekes på nederste rille i stekeovnen i ca 15-20 minutter ( noe avhengig av ovn.)

Ett lite tips er å steke med varmluft de siste 3-4 minutter for å få sprø skorpe.

Disse keto rundstykkene er genial å lage en del av, så har du når du trenger og oppbevar i frysen.

Jeg ønsker deg en super fin søndag.

Vi sees ♥

signature5e3695898daff
Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.