Hei der, alle fine.
Håper du har en fin start på dagen og er like klar for dagen som jeg er.
Her om dagen kom ungdommen i huset hjem og ikke var helt i form. Der var forkjølelses sesongen i full gang, hvertfall her i Bergen.
Det første som slo meg var å lage noe spicy som smaks løkene får brynt seg på. Det ble keto suppe med kylling, karri og ris.
Jammen sa jeg smør gitt…Den gikk nedpå som bare det.
Vil du også teste denne ut…….Her kommer den.
Til suppe trenger du:
- 500 kyllingfilet
- 1 rød paprika
- 1/2 gul paprika
- 1 grønn paprika
- 1 medium rødløk
- 1/2 grønn chilli
- 1/2 rød chilli
- 1 fedd hvitløk
- 2 dl creme fraiche
- 1 dl rømme
- 3 dl fløte
- 1 bunt frisk koriander
- 1 bunt mynte
- 1 lite dryss peppermix
- 2-3 ts karri
- 1 pk ferdig blomkål ris / brokkoli ris
Slik gjør du:
- Start med å skjære kylling i biter og stek på stekepannen ett par minutter i en klatt smør.
- Tilsett så hakket paprika, chili og løk og la det frese ett par minutter til på pannen.
- Ha så i rømme, creme fraiche og fløte og la det koke ett par minutter til den tykner.
- I en egen stekepanne varmer du opp opp blomkå / brokkoli ris i en liten klatt smør.
- Topp suppen med friske urter og server sammen med ønsket ris.
Smak til underveis. Om du vil ha den tykkere, da koker du den litt lengre. Vil du ha den tynnere, så sper du til med litt ekstra fløte eller en desj vann.
Her har vi en enkel middag som er sunn, smakfull og full av næring fra fugl og grønt, så her er det bare å nyte.
Da håper jeg middagen faller i smak, så ønsker jeg deg en super helg.
Vi sees ?
