Torsk med hjemmelaget avioli saus.

Hei der.

Før jeg løper av gårde på jobb, så tenkte jeg å dele med dere et tilbehør som passer perfekt til fisk.

Denne har jeg laget en del ganger og den setter en sånn utrolig fin smak sammen med fisken, så her kommer den….

Til aioli saus trenger du:

  • 1 eggeplomme
  • 2 fedd hvitløk
  • 60 ml oliven/avokado olje
  • 1/2 ta chill i
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ta pepper
  • 1 ss sitron juice
  • 3 ss gresk joughurt.
  • Rød, gul og grønn paprika

Slik gjør du:

  • Ha alt det tørre i en bolle.
  • Tilsett finhakket hvitløk, sitron juice og gresk joughurt.
  • Deretter tilsettes olje og miks godt, gjerne med en håndmikser.
  • Til slutt finhakket paprika.

Server stekt torsk på en seng av surret asparges med hjemmelaget avioli saus pyntet med paprika på toppen.

Da håper jeg sausen faller i smak, så ønsker jeg deg en fin dag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF