Middag

Torsk med hjemmelaget avioli saus.

Hei på dere alle dere fine der ute ❤

Før jeg løper avgårde på jobb, så tenkte jeg å dele med dere et tilbehør som passer perfekt til fisk.

Her får du masse av det gode fettet som kroppen trenger og er så og si helt uten sukker og gluten.

Denne har jeg laget ett par ganger og den setter sånn utrolig fin smak sammen med fisken, så her kommer den….

Du trenger:

  • 1 eggeplomme
  • 2 fedd hvitløk
  • 60 ml oliven/avokado olje
  • 1/2 ta chill i
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ta pepper
  • 1 ss sitron juice
  • 3 ss gresk joughurt.
  • Rød, gul og grønn paprika

Slik gjør du :

  • Ha alt det tørre i en bolle
  • Tilsett finhakket hvitløk, sitron juice og gresk joughurt
  • Deretter tilsettes olje.
  • Mix gjerne med en håndvisp.
  • Til slutt finhakket paprika.

Server stekt torsk på en seng av frest asparges med hjemmelaget avioli saus pyntet med paprika på toppen 😊

Da håper jeg det faller i smak, og en fin onsdag ønskes deg videre.

Bon apetit

Aina❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial