Keto vennlig 17 MAI bløtkake

Hei der, mine fine.

Åssen er fredagen din ?

Er du som meg, så er jeg sååå i modus for helg og forberedelser til landet´s noe annerledes 17. Mai feiring.

Men, jeg tror det blir veldig kjekt…selv om vi ikke gjør som vi pleier å gjøre på denne dagen.

I anledning 17 Mai så ville jeg lage min egen Keto vennlige vri av en helt vanlig, en super god også så enkel bløtkake.

Vil du også teste ut denne…..den kommer her….

Du trenger:

  • 100 gr mandelmel
  • 20 gr kokosmel
  • 75 gr xylitol
  • 25 gr erytriol
  • 110 gr philladelphia ost
  • 1,5 ts bakepulver
  • 4 egg
  • 1/2 ts salt
  • 50 gr meieri smør
  • 5 dl kremfløte til topping
  • Jordbær til topping
  • Blåbær til topping

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 170 grader
  • Bland sammen setning og smør i en bolle og mix godt sammen med en håndmixer.
  • Ha så i kremost
  • Ha så i egg og mix godt.
  • Tilslutt ha i alle tørre ingredienser og mix til du har en jevn og fin røre.
  • Hell så røren i en smurt liten bakeform.
  • Kaken stekes i ca 30 minutter spå rist på nederste rille.
  • Pisk så sammen kremfløte ved hjelp av en håndmixer til du har en tykk og fin krem.
  • Ha så i krembollen finhakket jordbær og vend dette godt sammen.

Når kaken er ferdig stekt, tar du den ut og lar den avkjøles på disken til den er blitt kald.

Kaken deles så i to og fylles med pisket krem med jordbær biter i midten.

Ha så litt krem på toppen og dekorer med dine favoritt bær.

Her er det helt klart smak og behag som gjelder…..Topp med ditt favorittfyll og NYT 😋

Da skal jeg nyte kaken min, og kose deg med bake av med din.


Vel, da skal jeg hive meg avgårde på jobb, så ønsker jeg deg en knallfin fredag.

Vi sees ❤️

DEL