Pannekaker med pisket krem & bringebær

Hei på dere mine fine.

Har dere en fin pinse dag ?

Om værforholdene er jevnt over landet, så ser det ut til at idag er dagen for å titte ut om utgangs døra og se at det faktisk ikke er så ille .

Det er min plan idag….spenne fast trim skoa og komme meg ut i skog og mark….ingenting er som å vandre i grønne omgivelser… puste inn ren luft….la tankene vandre og hente masse fornyet energi til uka som kommer…..Yes, thats my plan!

Men før jeg gjør det, så ville jeg dele hva jeg har å se frem til etter denne turen, nemlig nystekte pannekaker med pisket krem og bær….hihi…. er det rart jeg vil ut på tur….når jeg ser hva som venter meg til lunsj når jeg kommer hjem…

Til pannekaker trenger du:

  • 125 gr mandel mel
  • 125 gr creme ost ( romtemperert )
  • 8 egg
  • 1 dryss kardemomme

Slik gjør du:

  • Start med å blande alt det tørre
  • Bruk en hånd miner til å piske inn egg og creme ost.
  • mix til du har en jevn røre
  • stekes på stekepanne på middels temperatur

Jeg vil servere mine pannekaker med pisket krem og bær.

Håper pannekakene faller i smak, så ønsker jeg det en fortsatt nydelig pinse dag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF