Knasende kylling klubber med sukkerfri ketchup & blåmugg dipp

Hei der, mine fine.

Jøssenavn, nå er det jaggu meg fredag igjen og uka har nok en gang flydd avgårde. Denne uken har jeg hatt ferie og hadde tusenvis av planer…Men, hvor fløy tiden hen…..Vel, jeg har da kosa meg extra masse på kjøkkenet og gjort en hel del ting, som jeg hadde planlagt i sommerferien…så da er det jo ikke så ille likevel etter nermere ettertanke.

Nå som det er fredag, så har jeg så uendelig lyst på noe digg til kvelden. Etter et dypdykk i fryseren fant jeg disse kyllingklubbene som jeg helt hadde glemt bort…Og glad er jeg for det.

Både jeg og resten av huset bare elsker kylling i alle varianter, så her er det bare å la fantasien løpe løpsk i forhold til tilbehør…Utfallet ble sukkerfri ketchup med rømme og blåmugg dip……Yummy 😋

Her har jeg brukt kyllingklubber fra NytNorge. Her har jeg stekt klubbene som anvist på pakken. Etter halve steketiden tok jeg de ut fra stekeovn og penslet et tynt lag med smør og et lite dryss krydder, for så å fortsette steketiden. Disse klubbene er genial til helgekos, som snack på en fredagskveld, eller som en appetizer….Server gjerne sammen med dine favoritt dipper som f.eks rømme eller salsa.

Trenger du tips til hjemmelaget blåmugg dip eller sunnere hjemmelaget ketchup….Disse kommer i løpet av de nemmeste dagene.

Da skal jeg ha meg avgårde og starte dagen, så ønsker jeg deg en nydelig fin fredag.

Vi sees ❤️

signature5e3695af47474
Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.