Knasende Taco i rødkål

Hei på dere, mine fine.

Åssen er helgen med deg så langt ? Fint håper jeg. Her hos oss er det med det samme gamle. Når sant skal sies så har ikke formen vært helt på topp den siste tiden…det forklarer også at jeg ikke har postet daglig den siste tiden.

Som mange av dere sikkert vet om dere har lest i ¨om meg¨ fanen, så er det hovedgrunnen hvorfor jeg valgte å starte denne blogg siden. Yes, nettopp mat, forebygging av sykdommer og plager og deriblandt stoffskiftet. Der har vi muligens årsaken hvorfor jeg har følt meg litt ¨på bånn¨ den siste tiden. Jeg er av den oppfatning at vi kan spise bedre for å forebygge enkelte sykdommer og plager. Etter at jeg ble operert for struma og fjernet halve skjoldbruskkjertelen har endring av kostholdet mitt til det bedre vært ett absolutt så klokt valg. Å spise sammensatt med karbohydrater fra grønt, vekk med raffinert sukker og mel, godt med proteiner og plenty med sunne fettsyrer mener jeg er nøkkelen for å forebygge masse unødvendige sykdommer og plager.

Etter en legetme her om dagen hvor nermest alt ble sjekket…venter jeg nå på svar og er veldig veldig sendt på om dette har en sammenheng….eller har jeg gått inn i en meget tidlig vinter depresjon….Haha….neida,tuller….. So in the meantime….stay tuned!

Igår kom min sønn hjem fra hyttetur og ville veldig gjerne ha Taco til fredags kos sammen med en episode eller to av Netflix serien ¨The Ranch¨ Alright tenker jeg og flesker til med en noe uvanlig type Taco.

Hehehe hva gjør man ikke for å luske inn litt ekstra grønt i hverdagen…resultatet var overraskende bra og fornøyd var vi begge to.

Tør du å teste ut Taco i rødkål… Den kommer her…..

Til taco i rødkål trenger du:

 • Rødkål
 • crispsalat
 • Rød, gul og grønn paprika
 • Røde og gule tomater
 • Røde og grønne Chilli
 • Agurk
 • 400 gr kjøttdeig (eller annet kjøtt om du ønsker)
 • Revet ost
 • Taco krydder ( Hjemmelaget KETO tacokrydder finner du her)

Slik gjør du:

 • Start med å brune kjøttdeig og ha i ferdig blandet tacokrydder.
 • Hell så blandingen over kjøttet og la blandingen pludre på svak varme i ca 10 minutter.
 • Riv av blader fra rødkål og vask den godt i rennende vann.
 • Hakk så opp alle grønnsaker som paprika, tomater, agurk, crispsalat og chili.

Da gjenstår det bare å fylle oppi rødkål skjellet med alle grønnsaker, revet ost eller det du velger som dine favoritter til Taco´n.

Server gjerne sammen med rømme, salsa og guacamole .

Håper det smaker, så ønsker jeg deg en strålende fin lørdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF