Kyllingfilét i spicy fløtesaus med blomkål ris & friske urter

Hei der, mine fine.

Åssen har starten på uken din vert ? Fin og bra håper jeg 💫

Her er det i full gang med uken og mandagen kan krysses ut fra denne uken med Check…Done 👊

Dagen har gått til de vanlige plikter OG en liten tur på trening….Auuuu….Jeg kjenner allerede nå at ontene begynner å komme i beina….Auuu…men god auuu…om du skjønner hva jeg mener….HIhi

Innimellom øktene, så må vi jo ha middag også…så i dag blir det en herlig kyllingfilet i kremet spicy fløtesaus sammen med blomkål ris….Er du klar…her kommer den….

Du trenger:

  • 1 stk blomkål
  • 400 gr kyllingfilet
  • 2,5 dl fløte
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 medium løk
  • 1 ts gurkemeie
  • 1/2 ts chilli
  • 1 ts ingefer
  • 1 ts kanel
  • 1 ts salt
  • 2 ss tomatpuré

Slik gjør du:

  • Start med å skjære kyllingfilet i skiver.
  • I en skål blander du sammen alle krydder i legger kyllingbitene oppi og jobber krydderet godt inn
  • Kutt løk og hvitløk i terninger / skiver.
  • Blomkål rives ved hjelp av et rivjern og varmes i et par minutter i micro før servering. ( Evt varmes på stekepanne for seg selv i en desj smør. )
  • Løk og hvitløk brunes på stekepannen sammen med en god desj smør
  • Ha så i kylling bitene i stekepannen sammen med løkenog la dette gyldne i noen minutter.
  • Ha så over fløte og rør godt.
  • Ha så i tomatpurre og la dette surre i ytterlige 5-7 minutter på lav temperatur.
  • Topp det hele med litt friske urter

Da er det bare å kose seg med middagen.

Her har vi en nydelig og smakfull kylling middag som er kjapp og sunn og som passer til hverdag så vel som til helgekos.

Da håper jeg kyllingen faller i smak, så ønsker jeg deg en nydelig fin tirsdag.

Vi sees ❤️

Følge meg gjerne

• Instagram her • Facebook her • Snapchat her

DEL