Linse pasta i cremet saus med parmesan dryss.

Hei på dere, mine fine.

Åssen har dagen din vært…hadde du en fin mandag og en fin start på uken ? Her i huset er det snart klar for skole start, så ungdommen min begynner faktisk og trippe….ser frem nå til å starte nytt skole år ,få litt struktur på hverdagen og ikke minst komme i gang med treningen.

Jeg derimot har vært i full sving i en uke…og godt er det. Kanskje vi begge er litt like…vi trives best i struktur og orden, med skole og jobb. Vel, det er jo kun 2 måneder på jobb før det er ny ferie….. Halleluja.

Velvel…vet du jeg fikk nesten litt sjokk da jeg logget meg på her i går kveld og så hvor mange av dere som faktisk titter innom her hos meg…. Wooohooo…jeg ble nesten litt satt ut…litt sjokka, men veldig veldig glad 😁😁😁❤️ Det viser jo at mitt brennende budskap for mat, litt sunnere, foto og sist men ikke minst allsidig mat er noe som mange mange flere interesserer seg for…Og da har jeg enda mere brennende lyst å vise dere masse gøyt som lages hjemme her hos meg.

Har du forresten noe du ønsker å lage i ala sunn kind of style og ikke helt vet hvordan…si ifra så fixer vi det.

Dagens fristelse er Linse pasta i cremet saus med ett dryss av parmesan.

Du trenger:

 • 200 gr linse pasta (glutenfri)
 • Kok denne opp etter anvisning på pakken.
 • Brokkoli (kokes opp, og avkjøles)
 • Tomater sliced.
 • Vasket spinat.

Til ostesaus:

 • 60 ml fløte
 • 2 ss smør
 • 60 gr creme ost
 • 60 gr revet ost
 • litt salt
 • 2 ss vann
 • ett lite dryss cayennepepper
 • 1/1 ts hvitløk pulver
 • 1/2 ts løkpulver
 • 1/2 ts paprika pulver
 • Frisk persille

Slik gjør du:

 • Start med å varme fløte og smør i en panna på middels varme.
 • Når og smør er smeltet tilsetter du creme ost, rør godt.
 • Når det starter å boble tar du pannen bort fra varmen og tilsetter revet ost.
 • Ha så i krydder.

Bland så ostesaus i den ferdig kokte linse pasta i en ildfast form, Bland godt tilsett brokkoli og evt spinat. Pynte med tomater og til slutt ett lite dryss parmesan.

STEKES I STEKEOVN PÅ 180 GRADER i ca 10-12 min. (avhengig av ovn)

Da håper jeg du koser deg med middagen din, så ønsker jeg deg en knallfin tirsdag 🙂

Vil du forresten følge meg på sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.