Macha Chiapudding med Yogurt , nøtter & fiken.

Hei på dere, mine fine.

Woohooo… det er mandag. Ny måned ny uke nye muligheter…right ? Dere som kjenner meg nå litt etterhvert kan mandags tekst sikkert like godt som meg etterhvert. Hva synes jeg om mandagen ? YES, ny uke nye muligheter!

Har alltid lurt på hvorfor vi skal gjøre en endring på en mandag…mange sier til meg ….på mandag skal jeg begynne å trene igjen…. eller på mandag skal jeg begynne å spise sunt….hvorfor ikke på en onsdag ? Hihi… når jeg tenker meg om nå var jeg vel gjerne litt sånn også «back in the days»

Vel uansett så digger jeg mandagen siden det er en super dag til å starte på nytt i ny uke. Alt jeg ikke fikk gjort i forrige uke kan jeg ha som mål denne uken. Ett av mine mål er å øve øve og atter en gang øve på video…slik at jeg kan vise deg hvordan ting og tang lages her hos meg…..Sannheten er at jeg er så himla kamerasky……linselus er jeg hvertfall ikke… Jeg øvde meg litt på video i helgen da jeg lagde helgens innlegg…..Det er jo gjerne en fordel og trykke på ¨play¨når en skal filme kanskje ? U see…..så her har jeg en lang vei å gå…som det sies ¨øvelse gjør mester….. Det kommer etterhvert tenker jeg.

I dag vil jeg vise deg Chiapudding med Macha, nøtter, fiken og gresk Yogurt.

Til chiapudding trenger du:

 • 2 dl chiafrø
 • 1 dl kokosmelk eller annen usøtet melk
 • 1 dråpe eller to vanilje ekstrakt.
 • 1/2 ts lønnesirup
 • 1 dl gresk yogurt
 • 1 ss macha
 • 1 fiken
 • 1 håndfull valnøtter

Slik gjør du:

 • Chiafrø legges i bløt i en krukke med lokk sammen med kokosmelk, lønnesirup, vanilje ekstrakt til over natten i kjøleskapet.
 • Start med å blande macha pulver sammen med den ferdige chiapudding, kna macha`n godt inn sammen med chiapuddingen slik at den får den grønne, jevne fine fargen.
 • Skjær fiken i skiver og legg den inntil glasset på innsiden mens du fyller glasset halvfull med chiapudding.
 • Ha så i hakkede valnøtter.
 • Fyll så glasset med Gresk Yogurt.
 • Etterfyll med valnøtter på toppen.

Her dere…her har vi en knallfin start på uken med massevis av næring som kroppen jubler for. Her snakker vi Omege3, de sunneste triglyserider (fettsyrer) proteiner, kalsium, fiber for en glad mage …for å nevne noen….Så her my ladies….. « digg inn»

Da håper jeg du koser deg med dagens lunsj, så ønsker jeg deg en knallfin start på mandagen.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF