Mini Burger i spirulina ¨kinda style¨

Hei og hå, mine fine. Har du det fint idag ? Håper det

Wooohooo….det nermer seg helg betraktelig og litt fri står for døren….Hærlig!!

Har du noen gøye planer i helgen da ? Her skal vi bare slappe av og hente energi til en ny uke.

Jaahhh…også er planen å ha ¨Örange is the new black¨ maraton. Som nevnt tidligere så begynte jeg å se en episode, men nå har vi bestemt at serie maraton er på sin plass en dag i helgen….wiiii… så jeg gleder meg !!

Har du forresten fått med deg deltagerene av årets skal vi danse ? DET ser jeg oppriktig talt veeeeeldig frem til…det blir super spennende. Jeg bare digger Fynkygine….kan liksom se for meg at hun er helt rå på dansegulvet 💃🏻

Her i ferie tider leste jeg…eller jeg prøvde å lese ett spansk magasin, der så jeg ett bilde av en burger…..jeesees hvor jeg har hatt lyst på burger siden ! En av de første tingene jeg gjorde var da jeg kom hjem var å trixe sammen en nokså basic deig….OG tilsette litt spirulina for å skape litt extra liv i burger brødet….pluss at spirulina er rå sunt….Så her kommer den.

Du trenger:

 • 130 gr kokos mel.
 • 20 gr psyllium husk.
 • 60 gr mandel mel.
 • 2 ss oliven olje.
 • 2 ts bakepulver.
 • 2 ts eplesider eddik.en klype salt.
 • 3 dl kokt vann.
 • Spirulina pulver ( mengde er avhengig hvor mørk/lys du vil ha den. )

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.
 • Bland alle tørre ingredienser i en bolle og rør godt.
 • Bland så alle de andre ingredienser sammen og rør til deigen er jevn og fin. Det kan være lurt å blande deigen i en food prosessor.
 • Om deigen er for klissete, da tilsetter du litt mere mandel/kokos mel.
 • Rull deigen til en pølse og skjær i biter. Jeg fikk 5 biter av min deig.
 • Rull bitene til baller og sett på stekebrett med bake papir i bunnen.
 • Strø litt sesam frø på toppen.
 • Brødene stekes i ca 20-25 minutter. Avhengig av ovn.
 • Avkjøles på rist.

PS: Til informasjon…….Når en baker uten hvetemel og gjær , så blir ikke konsistensen like ¨fluffy¨ som når du baker med hvetemel og gjær….men på en annen side, så er denne type bakst mye mye mere grei med magen og tarmene våres og smaker nammenam.

Da er det bare å fylle på med det du har som favoritt til hamburger og kose seg, både med fredags kvelden og med burgeren 😁

Da ønsker jeg deg en nydelig fredag.

Vil du forresten følge meg i sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.