Mini Burger`s i rødbete ¨kind a style¨

Hei der.

Når man lager såpass mye mat, er det ekstra gøy å vøre litt kreativ på kjøkkenet. Her i disse burgerene har jeg lurt inn litt rødbete bulver for næring. Også blir de jo ekstra artige når de er i rødtonen.

Vil du teste disse ut, de kommer her….

Til burger brød trenger du:

  • 130 gr Kokos mel.
  • 20 gr Psyllium husk.
  • 60 gr Mandel mel.
  • 2 ss Oliven olje.
  • 2 ts Bakepulver.
  • 2 ts Eplesider eddik.
  • 1 Klype salt.
  • 3 dl Kokt vann.
  • Rødbete pulver (Mengde er avhengig hvor mørk/lys du vil ha den, her er det bare å prøve seg frem.)

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 190 grader.
  • Bland alle tørre ingredienser i en bolle og rør godt.
  • Bland så alle de andre ingredienser sammen og rør til deigen er jevn og fin. Det kan være lurt å blande deigen i en food prosessor.
  • Om deigen er for klissete, da tilsetter du litt mer mandel/kokos mel.
  • Rull deigen til en pølse og skjær i biter. Jeg får 5 biter av min deig.
  • Rull bitene til baller og sett på stekebrett med bake papir i bunnen.
  • Strø litt sesam frø på toppen.
  • Brødene stekes i ca 20-25 minutter. Avhengig av ovn.
  • Avkjøles på rist.

PS: Til informasjon…….Når en baker uten hvetemel og gjær , så blir ikke konsistensen like ¨fluffy¨ som når du baker med hvetemel og gjær….men på en annen side, så er denne type sukker / gluten fri bakst mye mye mer grei med magen og tarmene våres og smaker nammenam.

Da er det bare å fylle på med det du har som favoritt til hamburger og kose seg, både med lørdags kvelden og med burgeren.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF