Mini pannekaker med creme ost & friske bær til frokost.

Hei på dere, mine fine.

Solen skinner, kaffen nytes i skrivende stund og søndags følelsen er så absolutt tilstede. Har du en fin søndag så langt ?

Fikk du med deg vår kjære folke favoritt program skal vi danse i går ? Jeg ser som nevnt tidligere på dette programmet og synes de er super tøffe og de lærer veldig veldig fort nye ¨moves ¨ Blir litt gira på at det er så mange dyktige. Jeg har min klare favoritt, men de kan fort endre seg…..Blir spennende og følge med fremover og heie her hjemme i mitt lille stille sinn.

Vel, nok om dans og over ¨to the real deal!

Her for litt siden fikk vi så så veldig lyst på pannekaker, og jeg er av den som liker å lage litt ekstra og ha liggende i frysen og ta opp når vi føler for det….så veien fra tanken om pannekaker til pannekaker på frokost bordet var ikke lang.

Du trenger:

 • 60 gr mandelmel
 • 30 gr kokosmel
 • 3 ss sukrin melis
 • 1 ts bakepulver
 • 5 egg
 • 60 ml sukkerfri mandel melk
 • 50 ml avokado olje
 • 1 ts vanilje ekstrakt
 • 1/2 ts salt

Slik gjør du:

 • Start med å piske sammen eggene.
 • Bland så alt det tørre i en bolle.
 • Ha så i olje, melk, vanilje og egg sammen i bollen med det tørre og mix godt til du har en jevn og fin røre.
 • Pannekakene stekes til de har en gylden og fin farge.

Da håper jeg du koser deg med frokosten din, så ønsker jeg deg en fantastisk så fin søndag ☺️

Har du forresten sjekket ut min instagram ? Om du skroller videre nedover her, da kommer du direkte til den ⬇️⬇️⬇️

Vi sees.

Aina ❤️

DEL