snapchat facebook instagram
Fakta

Nå kan DU nominere meg på vixen award…

Hei dere fine ❤️👩🏻‍🍳

I dag vil jeg titte innom for å si takk …. Tusen takk for at nettopp du titter innom her på bloggen min og lar meg inspirere og servere deg forslag til godbiter 🥰

For nermere 5 år siden startet jeg min livsstilsendring da jeg ble plutselig syk. Struma og stoffskifte er jaggu ingen spøk.

Jeg er så evig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å se en bedre hverdag der ute… kun ved hjelp av mat… endre matveien… noe så enkelt… men, samtidig komplisert husker jeg.

I mai bestemte jeg meg for å dele veien jeg har gått…. ved å starte sunnihjerte.no……Dette ville jeg gjøre for å motivere og inspirere deg som gjerne har kjent på lignende…. min reise gjennom mat og etterhvert matfoto er blitt min lidenskap…. I just LOVE IT ❤️🧡📸

I disse dager er det nominasjon ved wixen award (Vixen.no) og du kan nominere meg enkelt ved å klikke her om du synes jeg fortjener en plass på listen mat nominasjon😍 Det hadde betydd såååå utrolig mye for meg!

Her viser jeg hvordan du gjør det 👩🏻‍🍳🍃⬇️

Jeg elsker å jobbe med mat og matfoto og vil jobbe knallhardt for å fortsette å inspirere og dele massevis av matglede med deg ☀️👩🏻‍🍳

Og du, Tusen takk igjen !🥰

Vel, da får jeg hive meg avgårde på jobb, så ønsker jeg deg en nydelig fin lørdag ☀️

vi sees.

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial