Nystekt brød med innbakte blåbær.

Hei på dere, mine fine.

Åssen har tirsdagen vært med deg ? Bra håper jeg. Hører dere der hjemme har fått nok en regnskur og to over dere. Jeg pratet med storesøsteren min i Oslo idag som fortalte at det er vær endringer på høyt nivå der hjemme. Derfor tenker jeg at om vi synes det er uoverkommelig med 36 grader her i Spania, så er det bare til å klamre seg fast i solsengen, for vi skal vente lenge på å ha sol og 36 grader igjen…enig ? 😉

Idag har vi brukt dagen ¨on the Beach¨….og på veien hjem skulle vi ¨bare innom¨en butikk som selger litt forskjellig dilldall….det endte jo med at jeg kom ut i bilen med halve kjøkken avdelingen deres…..å du helledussen så mye gøyt. Så om jeg blir stoppet i toll av overlast eller ¨ å ha rare¨ting med meg hjem….så er det faktisk forståelig….Hihihi 🙂 Her snakker vi trefjøler, bakeutstyr, silikonformer og diverse….jaahhhhh til og med jule ting til bakst. Hihihi…jeg liker å ligge ett hestehode eller to foran skjønner du…planlegging er viktig, så vi får håpe tollerne tenker det samme.

Apropo baking, så hadde jeg så lyst på sukker vennlig/redusert brød. Men….ofte synes jeg det er såååå kjedelig, så jeg tenkte hvorfor ikke ¨pimpe det opp litt¨og det er jeg jammen glad jeg gjorde. Ett ellers så trøtt brød fikk nytt liv av noe så enkelt som blåbær. Litt mere ¨moist og friskt¨ Så her har du den.

Du trenger:

 • 5 egg.
 • 230 gr mandel mel.
 • 60 gr Sukrin.
 • 1 dl blåbær.
 • 1 ts vanilje extrakt.
 • 3 ss smør.
 • 2 ss kokos mel
 • 3 ss fløte.
 • 1 1/2 ts bakepulver.

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
 • Mix sammen egg, Sukrin og vanilje extrakt med en håndmixer.
 • Tilsett så fløte og mix litt til.
 • I en annen bolle mixer du sammen alle tørre ingredienser.
 • Hell bollen med tørre ingredienser over i bollen med egge mixen, tilsett tilslutt smør og blåbær.
 • Hell den ferdig mixene deigen over i en brødform som har bakepapir i bunnen.
 • La brødet steke i 45-50 min, sjekk underveis ved å stikke en tannpirker i brødet når tiden nermer seg slutten av steke tiden for å sikker at brødet er gjennom stekt.
 • La brødet avkjøles på rist.

Her har vi ett nystekt blåbær brød som har litt mere fukt grunnet bærene som er bakt inni, så her er det bare å finne frem favoritt pålegg og kose seg med frokosten 😉

Da håper jeg at baksten faller i smak, også ønsker jeg deg en superfin onsdag 😉

Vi sees.

Vil du forresten følge meg på:

@ instagram klikk her

@ snapchat klikk her

@ Facebook klikk her

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.