Nystekt eplekjærne brød med nøtter.

Hei på dere, mine fine.

Har du en fin søndag og helgen har vært god mot deg ?

Her i heimen er det nokså stille og rolig. Det jobbes med å planlegge høsten og hva som skjer fremover. Her snakker vi alt i fra trening til mat prosjekter….Guriland, det er så så masse jeg tenker på i forhold til mat, så nå begynner planleggingsboken min å bli litt full….så da må det settes ut der etterhvert…enig ?

Fikk du forresten med deg skal vi danse i går ?

Vettu…når Hotel Cæsar Christian kom på parketten…da hadde jeg ikke sjans asså…tårene pipla som bare det…..hahaha, nett som den sytpeis`n. Du snakker meg om å gå tilbake mange år i tid. Jeg satt hver kveld barka godt i sofakroken og var en ekte Cæsar tilhenger i åresvis…Husker også at det var sorgens kapittel da siste sesong rullet over Tv skjermen. Så gårdagens dans ringte frem nokså mange minner….hahaha.

Vel det var andre tider. Nå er det tid for mat. Som sikkert mange husker så elsker jeg å bake. I dag ville jeg lage ett brød som er sukker/glutenfritt og som jeg kan skjære i skiver og ha i frysen. Ideelt når jeg vil ha en skive eller to.

Du trenger:

 • 150 gr mandelmel
 • 50 gr psyllumhusk
 • 10 gr bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • en liten håndfull hakkede mendler
 • en liten håndfull hakkede valnøtter
 • en liten håndfull gresskarkjerner
 • en liten håndfull eplekjærner
 • 6 egg
 • 250 ml Gresk Yogurt

Slik gjør du:

Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

 • Starte med å blande alt det tørre i en bolle. ( utenom eplekjærner)
 • I en annen bolle blander du egg og Yogurt og mixer godt med en hånd mixer.
 • Hell så bollen med det tørre i over i egge bollen og rør godt om til du har en jevn og fin deig.
 • Ha så i eplekjærner.
 • Deigen helles så i en brødform med bakepapir i bunnen.
 • Strø over litt nøtter, sesamfrø, eplekjærner på toppen.
 • Brødet stekes i stekeovn på nederste rille i ca 50 min.
 • Ta en tannpirker test for å se om brødet er godt gjennomstekt.
 • Avkjøles på rist.

Da ønsker jeg deg er forrykende fin søndag videre 😊

Jar du forresten sjekket ut min Instagram ? Om du skroller videre nedover her, da kommer du direkte til den ⬇️⬇️⬇️

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.