Nystekt nøtte brød på 123.

Heisann alle dere mine fine .

Koser du deg ute i goo været. ?

Vi har bare vært så utrolig vær heldige nå ett par dager.

Sommer, sol og hærligt🔅

Jeg har vært som du gjerne har merket selv borte herfra, sosiale medier og det meste noen dager. Her om dagen følte jeg meg helt på bånn, hodepinen kom snikende og kvalmen steg… før jeg viste ordet av det lå jeg flat ut i migrene. Auauau og atter au🤯. Så da var det kun en eneste løsning…tre dyna godt over hodet, slappe av og pøse på med migrene spray og vente på bedring. Så nå er jeg på bedringens vei og klar til å stikke nesa utom dynesnippen og lukte på ferie følelsen.

Fikk en fix ide i morges, som de fleste som kjenner meg vet så er jeg en morgen fugl av de sjeldne tror jeg… her er vi så tidlig oppe at selv jeg må jo vekke fuglene… og ikke motsatt…Hehe.

👩🏻‍🍳 idag har jeg så sykt lyst på nystekt brød.

Vel vel da var det bare en ting å gjøre… brette opp erma, på med forkle, You Tube sommerhits i bakgrunnen og jodle i vei som bakingen gikk sin gang. Resultatet ble god og mett…Hehehe.

Du trenger:

  • 60 gr mandel mel.
  • 50 gr hele mandler
  • 100 gr Pecan nøtter hele.
  • 50 gr Hasselnøtter hele.
  • 50 gr linfrø knuste
  • 100 gr sesamfrø
  • 100 gr solsikkekjerner.
  • 250 gresskarkjerner.
  • 50 gr valmuefrø.
  • 100 ml oliven olje.
  • 1 ss sitron saft
  • 4 egg piskede.
  • 1 ts salt.

Slik gjør du:

Start med å forvarme stekeovn til 175 grader.

  • Bland alt det tørre i en bolle.
  • Tilsett piskede egg, sitron juice og olivenolje, bland alt godt sammen.
  • Ha bakepapir i brødform og hell deigen i.
  • La steke i ca 45 min (avhengig av ovn).
  • Avkjøles på rist.

Her har vi ett «nuts» brød kan du tro.👊

Her har vi en god mix av de beste nøtter, skikkelig crispy, serveres nystekt med ditt favoritt pålegg.

Her kjørte vi igang creme ost med litt grønt på toppen.

Da ønsker jeg deg en finfin lørdag🔅

Vil du forresten følge meg på Instagram klikker du her www.instagram.com/sunnihjerte.no

Vi sees.

Aina ❤️

DEL