Nystekte Pizza snurrer med oste fyll, salami & bacon.

Hei på dere, mine fine.

Er søndagen fin med deg så langt ? Håper det.

Her i gården har dagen gått til å veksle mellom klesvasken og kjøkkenet. Guriland så vi diller og daller og koser oss nå som det var ett par dager igjen av ferien før det braker løs med travle dager på jobb og hverdagen banker på døren igjen. Som nevnt tidligere, så gleder jeg meg som ett lite barn til å begynne på jobb igjen….awww, så jeg savner å omgås de eldre. De bare gir meg så utrolig mye glede. Elsker å høre fortellinger fra ¨før i tiden, hvordan ting var før sammenlignet med i dag. Her snakker vi alt fra klesvask, transport…hvordan de tok seg fra A-B, matlaging, krigens dager og ja…det meste.

Vel…nok en bekreftelse at jeg har valgt rett yrke da.🧡

Har forresten tittet så vidt innom den nye sesongen av Orange is the new black. For en tid tilbake satt jeg godt planta i sofakroken og så gjennomsnitt to episoder hver eneste dag. Så når alle sesonger var sett, ja da var det bare å glede seg til neste. Nå ca ett år etter er den tilbake…Yeeey 🙂 Dette kommer jeg til å ha som sånn ¨ høst kos ¨ nå fremover. Tenne stearinlys, sofakrok med pels teppet, mørket som faller på, og regnet som pisker på ruten….Hehehe…jeg bor jo i Bergen, så det må jeg også ta med. Herlig tid å se frem til.🍂

Her om dagen fikk en liten utfordring av min venn Bodil, som forøvrig driver samholdsbloggen.no ( ta å sjekk henne ut, herlig dame som skriver om relasjoner og hverdag ) om å lage Pizza snurrer i Lavkarbo / keto style. Dette har jeg faktisk ikke gjort før og tok utfordringen spå strak arm. Å du kjære vene…like etter bildene var tatt… kasta vi oss ut i ¨smaking¨. Hahaha, smaking og smaking fru Blom….vi (min sønn og jeg ) kverka 12 Pizza snurrer på kun kort tid. Om du ikke har prøvd disse før så deler jeg gledelig hvordan du lager disse selv.

Du trenger til deig:

 • 200 gr revet mozerella
 • 150gr mandel mel.
 • 2 ts bakepulver.
 • 1 ts xantham gum.
 • 2 egg.

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
 • Ha revet ost i mikroen i ca 1 minutt, rør godt.
 • Tilsett så mandel mel, xanthan gum og bakepulver og bland godt.
 • Ha så i eggene og rør til deigen er smooth og fin.
 • Evt ha deigen i 30 sekunder i microen, da den blir lettere å jobbe med.
 • Ha den ferdige deigen over på stekeplate med bake ark i bunnen, hvor du også legger ett bake ark over deigen. Dette for at den skal bli lettere å jobbe med.
 • Trykk deigen utover med fingrene, evt kjevle til du har ønsket størrelse.
 • Her laget deg dobbel deig og fylte ett helt bake brett.
 • Ha så på knuste tomater, krydder etter ønske, selv brukte jeg grillkrydder, oregano og provance.
 • Ha så på ost, evt pepperoni eller salami ,bacon biter eller det du har som favoritt. Selv brukte jeg bittelitt Creme Fraiche sammen med bacon da det gir en litt mere creamy smak. Her er det kun fantasi og din smak som avgjør, prøv deg frem og fin din favoritt
 • Snurrene stekes i ca 10 minutter, avhengig av ovn.

Da håper jeg du koser deg med snurrene dine, også ønsker jeg deg en fantastisk fin søndag 🙂

Vil du forresten følge meg på sosiale medier ?

Instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.