Om meg

Om meg...

2021 09 06 07.04.02 1

Hei.

Jeg er Aina, en godt voksen “ung frøkna” fra Vestlandet, nærmere bestemt Bergen.

Jeg har ett brennende hjerte for mat, og elsker å stå på kjøkkenet å kokkelure….men…det må være lett!

Etterhvert som tiden har passert, så har jeg også lært at kamera er min venn….min reise i mat verden har gitt meg en stor glede i matfoto. 

Jeg er også en stor fan av cardio og kan drømme meg bort i all slags cardio dansetimer…..Just love it 😍👊

For noen år siden fikk jeg struma og måtte operere vekk deler av skjoldbrukskkjerlelen i halsen, så jeg har kun halve kjertel som skal produsere nok hormoner til hele kroppen.

I den forbindelse informerte legene om at det kan være lurt å spise “sunnere” for å få bedre kontroll over stoffskiftet / hormonproduksjonen (T3/T4) og anbefalte på det sterkeste å leve som en diabetiker.

Ehhh, okay…definer sunn tenkte jeg…da jeg undres hvordan dette skulle gjøres.

Dette var et veiskille for meg som jeg ikke ante noen ting om.

Så da var det kun én ting å gjøre, og det var å lære. Jeg har brukt mye tid på å lære…prøve og feile….lest meg frem til hormon systemet i kroppen, samt også det å finne min vei.

Det har vert en lærerik og interessant reise i KETO verden som jeg ønsker å dele med nettopp deg.

Før i tiden har jeg vært skikkelig glad i all slags mat, og da mener jeg ALT.

 Hihihi, kresen var jeg hvertfall ikke. Spesielt glad i sjokolade og søtsaker, så disse kuttene var nok den største utfordringen å bekjempe meg over. De to første ukene var direkte grufulle, men absolutt overkommelige!

Etterhvert så tiden har passert, så har jeg lært meg litt og litt om hvilken matvarer som er bedre enn andre…Hvordan jeg skal lese etiketten på matvarer når jeg er ute å handler, for å få mest mulig ut av måltidene jeg ønsker å spise. 

Og til slutt hvordan jeg kan sette sammen nydelige smakfulle retter som gir godt med næring, fiber, og ikke minst de sunne fettsyrer.

 Altså sammensetning av fett, karbohydrater og protein.

KETO er hvor du spiser mye fett, en del proteiner og liten mengde karbohydrater.

Når jeg nå ser tilbake etter 6 år med denne fantastiske livsstilsendringen så føler jeg meg mye lettere i både kropp og sinn. Jeg sover mye bedre, har en hverdag der jeg føler meg mye mer opplagt, energisk. og mer “clearheaded “enn tidligere.

Vel, det var litt om min historie.

Jeg ønsker deg en strålende dag videre ❤️

signature5e3695af47474

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.