Ostefat med bær og skinke.

Hei på dere mine fine.

Håper dere har hat en fin helg og at søndagen er fin med dere så langt ?

Tenker mange av dere er klare for siste dagen i uka , litt inne kos….om dere er like heldige som vi her på vestlandet, ja da er det bare til å kose seg innadørs og se ut vinduet hvor det stri regner….mens det sakte men sikkert vipper mot ny uke.

Jeg for min del har arbeidshelg så jeg har innekos tiden min nå, mens jeg i skrivende stund sitter å nyter morgen kaffen og hører at det pisker ute på ruten…..hærligt!

Her for litt siden avtalte jeg med en venninne at vi skulle ha en sånn kjekk skravle kveld og den hadde vi i går…..såååå utrolig hyggelig med slike venninne kvelder.

Vi disket opp med oster, knekkis og noe sprudlende i glasset.

For deg som er på utkikk etter det ketogene eller bare vil ha noe skikkelig godt uten for mye sukker, så er oste brett med skinke og bær ett fantastisk alternativ til kose mat når en vil ha det lille ekstra.

Her valgte jeg å bruke mine egne Chia knekkebrød, de er salte og crispy så da tenkte jeg synes disse passet perfekt i denne anledningen.

Du trenger :

Her er det å kose seg med friske smaker og nyte !

Håper det smaker.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF