Hei der.
I går fikk jeg en feeling at jeg har savnet noe på ukes menyen, faktisk fisk…? Yes, så da var det bare å hive seg i kokkeleringen og smi mens jernet var varmt. Fisk er så godt, men det blir ofte til at jeg velger det litt for lite. Så her er det kun en ting å gjøre…Spis mer fisk. Denne godbiten blir på ukes planen fra nå av… Her kommer den…
Til ørret trenger du:
- 2 biter ørret
- 1 pk Brekkbønner
- 1 Paprika
- 1 rødløk
- 1 brokkoli
- 1 sitron
- sitron pepper
- urter av ønske
Slik gjør du:
- Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
- Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
- Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
- La steke/bake I ca 20 min
- Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
- Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
- Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.
Her har vi en knallbra start på uken med middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.
Da håper jeg du nyter middagen din, også ønsker jeg deg en fantastisk fin start på uken.
Vi sees ?
