Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter.

Hei på dere, minne fine.

Jeg vil først og fremst si hei til dere nye som titter innom her til meg og ønske deg velkommen. Jeg synes det er kjempe stas og setter utrolig stor pris på en og hver av dere, jeg er ubeskrivelig takknemlig ❤️💜

woohoo.. ny uke, nye muligheter.

Mandag morgen….hærligt. Sitter nå i skrivende stund å nyter morgen kaffen i pusjen, mens jeg ser naboene tusler på morgen tur med hunden sin, for de brommer avsted på jobb. Det samme gjelder for meg. Har nå hatt 3 uker med fantastisk fin ferie, men…nå kaller pliktene igjen og ny arbeids uke starter. vel…jeg skal på sein vakt i dag så jeg fikk en litt mykere start.

Ferie er deilig, men det er også rutiner. Jeg ser faktisk frem til å komme i gjenge igjen….rar nok som jeg e😅

I går fikk jeg klar tale av ungdommen i huset om det han har savnet på menyen, faktisk fisk….Hvor ofte spør ungdommen om fisk ? Hehehe, så da var det bare å hive seg i kokkeleringen og smi mens jernet var varmt.

Du trenger:

 • 2 sliser ørret
 • 1 pk Brekkbønner
 • 1 Paprika
 • 1 rødløk
 • 1 brokkoli
 • 1 sitron
 • sitron pepper
 • urter av ønske.

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
 • Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
 • Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
 • La steke/bake I ca 20 min
 • Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
 • Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
 • Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Her har vi en knallbra start på uken med middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.

Da håper jeg du nyter middagen din, også ønsker jeg deg en fantastisk fin start på uken 🙂

Vil du forresten følge meg videre i sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.