Ovnsbakt ørret på en seng av grønt med rømme og friske urter.

Hei der.

I går fikk jeg en feeling at jeg har savnet noe på ukes menyen, faktisk fisk…? Yes, så da var det bare å hive seg i kokkeleringen og smi mens jernet var varmt. Fisk er så godt, men det blir ofte til at jeg velger det litt for lite. Så her er det kun en ting å gjøre…Spis mer fisk. Denne godbiten blir på ukes planen fra nå av… Her kommer den…

Til ørret trenger du:

  • 2 biter ørret
  • 1 pk Brekkbønner
  • 1 Paprika
  • 1 rødløk
  • 1 brokkoli
  • 1 sitron
  • sitron pepper
  • urter av ønske

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til ca 200 grader.
  • Ha fisk, brokkoli og brekkbønner i aluminiumsfolie.
  • Krydre fisken godt med feks sitronpepper og ha en god klatt sør på fisken.
  • La steke/bake I ca 20 min
  • Mens fisken bakes, skjærer du opp paprika, løk og sitron. og surrer løk og paprika lett på stekepannen.
  • Når fisken er ferdig samler du alle grønnsaker på tallerken og legger fisken over
  • Serveres med friske urter, rømme, eller din favoritt saus.

Her har vi en knallbra start på uken med middag som bugner i vitaminer og sunne fettsyrer og som holder deg mett lenge.

Da håper jeg du nyter middagen din, også ønsker jeg deg en fantastisk fin start på uken.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF