Pepper makrell i sitron saus.

Hei der.

Idag kjører vi igang en Omega3 bombe.

Husker godt da jeg var liten jente. Synes det var så stas å være med bestefaren min (som var fisker) ut på havet og fiske, dorge og ikke minst komme hjem og hjelpe bestemor og tilberede vår fangst….Dette synes jeg var så stas asså. Fantastisk gode barndomsminner. Så når fisken kommer i hus her hos meg nå i disse dager, så får jeg ett bredt smil om munnen når jeg jobber med fisken, og tenker på disse minnene. Stooort smil..

Til peppermakrell trenger du:

 • 1 stk Peppermakrell
 • 1 sitron
 • Brokkoli gress
 • 100 gr mini asparges
 • 1 boks rømme
 • sitronpepper

Slik gjør du:

 • Start med å steke fisken i godt smør i ca 2 min på hver side, til den er gyllen og fin i fargen.
 • Stek asparges.
 • Skjær opp sitron i biter/flak.
 • Pynt tallerken med brokkoligress.
 • Bland rømme med sitronpepper (krydder)…simsalabim…her har du en hærlig rømmesaus.

Her har vi en Omega3 bombe til middag som er fullproppet i sunne fettsyrer, Omega3, supergodt for kroppen og smaker himmelsk.

Da håper jeg maten smaker og ønsker deg en fin søndag videre.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF