Pepper makrell i sitron saus.

Hei på dere mine fine.

Er søndagen fin med deg så langt i dag ?

Her hos oss står det… Hehe…meste på hodet. Klær i alle kanter, vaskemaskinen i full snurr mens tørketrommelen får kjørt sine runder. Synes jeg har styrt på med dette syden prosjektet våres nå i en hel evighet…hihi og det har jeg vel gjerne. så nå nærmer det seg betraktelig…..om ett døgn nå så er vi nemmest på vei.

Dagen i dag går nok til å finpusse det meste som har med reisen å gjøre, men før jeg forlater vårt kjære Norge, så har jeg litt jobb å gjøre slik at dere som titter innom her hos meg til stadighet blir oppdatert.

Idag kjører vi igang en Omega3 bombe.

Husker godt da jeg var liten jente. Synes det var så stas å være med bestefaren min (som var fisker) ut på havet og fiske, dorge og ikke minst komme hjem og hjelpe bestemor å tilberede vår fangst….Dette synes jeg var såååå stas asså. Fantastisk gode barndomsminner. Så når fisken kommer i hus her hos meg nå i disse dager, så får jeg ett bredt smil om munnen når jeg jobber med fisken, og tenker på disse minnene. Stooort smil.:)

Du trenger:

 • 1 stk Peppermakrell.
 • 1 sitron.
 • Brokkoli gress.
 • 100 gr mini asparges.
 • 1 boks rømme.
 • sitronpepper.

Slik gjør du:

 • Start med å steke fisken i godt smør i ca 2 min på hver side, til den er gyllen og fin i fargen.
 • Stek asparges.
 • Skjær opp sitron i biter/flak.
 • Pynt tallerken med brokkoligress.
 • Bland rømme med sitronpepper (krydder)…simsalabim…her har du en hærlig rømmesaus.

Her har vi en Omega3 bombe til middag som er fullproppet i sunne fettsyrer, Omega3, supergodt for kroppen og smaker himmelsk.

Da håper jeg maten smaker og ønsker deg er fredfull søndag videre.

Vi sees.

Vil du forresten følge meg på Instagram klikker du her

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.