Perle omelett med mix av grønt, bacon& sjampinjong.

Hei på dere, mine fine.

Er onsdagen fin med deg ?

Her hos oss er det full rulle. Som jeg nevnte i går , så startet jeg igjen på jobb i dag etter en liten uke ferie. Gurimalla så jeg er totalt avhengig av struktur i hverdagen. Det å stå opp kl 05 og surfe gjennom dagen fra det ene til det andre. Jeg får gjort sååååå utrolig mye mere når jeg har arbeids strukturen enn når jeg er hjemme uten mål og mening i en uke. Forstå meg rett….det er hærlig med ferie…men jaggu er det hærlig strukturert hverdag og. Gjensynsgleden var stor både med kollegaer og brukere. I´m a Lucky girl.

Lunsjen min i dag og forøvrig er byttet ut til denne nå den siste tid. Jeg har fått sååå til de grader dilla på omelett til lunsj. Jeg mixer litt hver dag, de er liksom aldri samme typen over flere dager. Denne jeg har i dag er absolutt så langt favoritten da den er så smakfull og ¨juicy

Til perle omelett trenger du:

 • 2 egg
 • 50 gr bacon terninger
 • 1 sjampinjong
 • 2 perletomater ( rød og gul )
 • rødløk
 • skivet ost
 • spinat
 • salt/pepper
 • Krydder etter ønske
Slik gjør du:

 • Start med å klekke 2 egg i en bolle sammen med salt, pepper og en desj vann og pisk til jevn røre.
 • Hakk opp tomater, sjampinjong og løk.
 • Surr bacon, sjampinjong og løk i en stekepanne for seg selv til det er litt brunet.
 • Eggemixen har du på en annen stekepanne.
 • Ha så på ost, surret bacon, sjampinjong og løk.
 • Fyll på med tomater og evt annet krydder.
 • Avslutt med litt grønt på toppen.

Her har vi en snadder og god lunsj som metter lenge.

Håper lunsjen faller i smak, så ønsker jeg deg en strålende fin dag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF