Protein tallerken med avokado i grønne omgivelser.

Hei der, mine fine.

Har du en fin start på uken ?

Her er det full rulle og vel så det. Siden jeg jobbet i helgen, så har jeg hatt fri i går og har brukt mandagen på å kokkelere litt og vert en tur på tredemølla…Ahhh, nydelig start på uken 😍

I går så jeg et innlegg i sosiale medier som jeg synes er SÅ verdt å belyse nok en gang. Har du sett dokumentaren som ruller over Netflix i disse dager som heter ¨The Magic Pill ¨ ? Den anbefaler jeg på det sterkeste å se.

Den har jeg sett før, men den er så interessant at jeg ville se den igjen. Det er nettopp dette temaet som gjorde at jeg selv valgte å endre min måte å se og tolke måten jeg spiser og hvordan mat påvirker kroppen. Så hopp inn å se den….jeg som sagt anbefaler den på det sterkeste.

Så over til litt mat prat.

I dag ville jeg gå for noe enkelt, sunt, næringsrikt og ikke minst mettende og starte dagen med, da ble det min klare favoritt til frokost…nemlig egg med litt godt attåt.

Du trenger:

 • 2-3 egg
 • Akurk
 • Spinat
 • Grønnkål
 • Salt
 • Pepper
 • 1/2 avokado
 • 1 ss olivenolje

Slik gjør du:

 • Start med å steke eggene .
 • Agurk rives på langs i rivjern ( Slik at lengdene blir lange og jevne)
 • Avokado skjæres i slicer.
 • Grønnkål og spinat skylles lett av i en sil.

Da er det bare å hive seg over tallerken og legge opp slik du ønsker og ha så over ett dryss salt, pepper og avslutt så dråpe vis med olivenolje.

Her har vi en super næringsbombe av en frokost som kroppen ville smile for….De sunne fettsyrer fra avokado og olivenolje, proteiner fra egg og ikke minst vitaminer, mineraler, fiber, kalium og en hel rekke andre viktige næringsstoffer som vi daglig trenger.

Her er det bare å NYTE hver bit.

Da håper jeg du har en knall start på uken, så ønsker jeg deg en nydelig fin tirsdag.

Vi sees ❤️

signature5e1055d0ae23f

Følge meg gjerne

• Instagram her • Facebook her • Snapchat her

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.