Lunch

Protein tallerken med pastinakk & reddik.

Hei på dere, mine fine.

Har du det bra, og har du fin start på uken ?

Her er det spenning på gang. En gledelig nyhet jeg gjerne vil dele med deg er at jeg har fått tilbud om å lage en ebok…YES, det er super spennende og jeg er sååååå utrolig spendt på hva dette dreier seg om sånn i detaljer og jeg har sånn ca 1000 spørsmål rundt dette. Så i dag etter jobb skal jeg ha møte med den som tilbudte meg denne avtalen…så får vi se hva det lander på.

Men Gurimalla så spennende…det er ikke hver dag jeg får slike henvendelser…….. 🥳. YEEHEEY…wish me luck.

I dag har jeg laget en aldri så liten og enkel lunsj, men samtidig så næringsrik og full av vitaminer og sunne fettsyrer som kroppen blir glad for…og du spinner lenge på.

Du trenger:

  • 1-2 kokte egg
  • Agurk
  • Pastinakk
  • tomater
  • 1 reddik
  • Avokado
  • Revet ost
  • Spinat
  • Ruccola blader
  • 1-2 ss olivenolje
  • Krydder etter ønske

Slik gjør du:

  • Start med å koke opp eggene.
  • Ha spinat, rukkola, avokado, reddik og slicede tomater på tallerken.
  • Pastinakk og agurk har jeg skjært opp i strimler
  • Hell så litt olivenolje over spinat og ruccola bladene.
  • Ha så på revet ost og ønsket krydder.

Her har vi en ¨cowboy lunsj¨ i sunnere stil…..super enkel og lage, smaksrik og massevis av næringsstoffer.

Da ønsker jeg deg en knallfin tirsdag 😊

Jeg har i disse dager en konkurranse på gang på instagram hvor du kan vinne en praktisk kjøkkenmaskin fra Bodum til en verdi av kr 2500,-

Vil du delta ? Du er hjertelig velkommen til å titte innom. Om du skroller videre nedover her, da kommer du direkte til den ⬇️

Vi sees.

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial