snapchat facebook instagram
Middag

Risotto av blomkål ris med grønt tilbehør

Hei der, mine fine.

Åssen har du det….er starten på uken fin med deg ?

Her er det totalt slapp off….Denne uken er ferie og litt småting som skal på plass, så da er det morningen uten vekkerklokke….hihi…pussig….jeg våkner før fuglene kvitrer for det om….vel, da får en gjort mye på morrakvisten…..and it feels good!

I går hadde jeg sååå lyst på noe smakfull, men også enkelt og da ble det ingen ringere enn min favoritt i disse dager…nemlig blomkål middag……eller nermere bestemt hoved ingrediens blomkål….så utfallet ble risotto….den kommer her…..

Du trenger:

  • 1 blomkål
  • 1/2 løk
  • 1/2 rødløk
  • 1 pk bacon
  • 2 ss oliven olje
  • 1 pakke Kreme ost ( Philadelphia )
  • 3 ss fløte
  • et dryss salt og pepper
  • 200 gr bacon terninger
  • 150 gr skivet sjampinjong
  • 150 gr revet permesan ost

Slik gjør du:

  • Start med å rive blomkål ris ved hjelp av ett rivjern.
  • Løk og hvitløk vaskes, renses og kuttes i terninger.
  • Skjær sjampinjong i skiver.
  • Løk, rødløk, bacon og sjampinjong freses på stekepanne til det er crispy.
  • Ha så over revet blomkål ris og bland i ca 150-200 gr kreme ost og vend dette godt sammen.
  • Ha så på ønsket krydder, selv bruker jeg sesong mix og oregano.

Serveres med ett dryss revet parmesan og litt grønt til.

Mmmmm….Her har vi en sunn og snedden middag som er super lett å lage også sååå smakfull.

Da håper jeg du koser deg med middagen din, så ønsker jeg deg en nydelig fin tirsdag 💫

Vi sees ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial