Hei der, mine fine.
Håper du har en knallfin starten på uken…
Her er det totalt slapp off….Denne uken er ferie og litt småting som skal på plass, så da er det morningen uten vekkerklokke….hihi…pussig….jeg våkner før fuglene kvitrer for det om….vel, da får en gjort mye på morrakvisten…..and it feels good!
I går hadde jeg så lyst på noe smakfull, men også enkelt og da ble det ingen ringere enn min favoritt i disse dager…nemlig blomkål middag……eller nermere bestemt hoved ingrediens blomkål….så utfallet ble risotto….den kommer her…..
Til risotto trenger du:
- 1 blomkål
- 1/2 løk
- 1/2 rødløk
- 1 pk bacon
- 2 ss oliven olje
- 1 pakke Krem ost (Philadelphia)
- 3 ss fløte
- Et dryss salt og pepper
- 200 gr bacon terninger
- 150 gr skivet sjampinjong
- 150 gr revet permesan ost
Slik gjør du:
- Start med å rive blomkål ris ved hjelp av ett rivjern.
- Løk og hvitløk vaskes, renses og kuttes i terninger.
- Skjær sjampinjong i skiver.
- Løk, rødløk, bacon og sjampinjong freses på stekepanne til det er crispy.
- Ha så over revet blomkål ris og bland i ca 150-200 gr kreme ost og vend dette godt sammen.
- Ha så på ønsket krydder, selv bruker jeg sesong mix og oregano.
Serveres med ett dryss revet parmesan og litt grønt til.
Mmm….Her har vi en sunn og snedden middag som er super lett å lage, også så smakfull.
Da håper jeg du koser deg med middagen din, så ønsker jeg deg en nydelig fin tirsdag.
Vi sees ?
