Rødbete Yogurt med nøtter og friske bær.

Hei på dere mine fine.

Har du en fin dag så langt ? Håper da det. Her i huset er det full fres fra morgen til kveld, og godt er det. I dag har jeg faktisk gjort noe som jeg ikke har gjort på en stund…..ikke få sjokk nå…Hahahah…..jeg har meldt meg opp på Zumba time. Guriland hvor jeg har savnet det. Før i tiden…eller ikke så lenge siden da, men for ett par måneder siden så har jeg nermest alltid trent hvertfall litt. Nå den siste tiden har det vært så travelt at jeg har ikke hatt tid til trening. Så i dag var dagen hvor jeg har bestemt at jeg SKAL på Cardio trening hvertfall 3 ganger pr uke. Det bare gir meg så utrolig mye og jeg kjenner at jeg oppriktig talt har savnet det. Det føles som om at når jeg trener så henter jeg enda mere energi til dagen etter…kjenner du deg igjen ?

Som muligens du så i går så hadde jeg Chiapudding med rødbetepulver i til frokost i går. Da jeg ikke kaster mat så tenkte jeg å bruke restene fra chia puddingen til noe godt, så resultatet ble Gresk Yogurt med chiapudding ( frest med blender) med litt friske bær og nøtter. Vil du teste denne ut så kommer den her.

Til yoghurt trenger du:

 • Chiapudding
 • rødbete pulver
 • mango i biter
 • jordbær i biter
 • blåbær
 • valnøtter
 • gresskarkjerner
Slik gjør du:

 • Start med å ha chia pudding og yogurt i en bolle og fres godt med en blender, slik at alt blir jevnt og fint.
 • Ha så over i en dyp tallerken.
 • Fyll på med friske bær etter ønske, selv har jeg mango, jordbær og blåbær.
 • Avslutt med en håndfull nøtter.

Her har vi en god lunsj som bugner i godsaker som magen blir glad for.

Håper maten smaker også ønsker jeg deg en knallfin tirsdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF