snapchat facebook instagram
Fest og hygge

Safran panna cotta med friske bær & mandler

Hei, dere fine.

Har du en fin 2. juledag ?

Her hos oss er det mye det samme som i går på 1.juledag. I går hadde jeg tidligvakt på jobben og gikk direkte på middag til familie. Det samme skjer i dag….Først på tidlig vakt for så å dra på direkten til familie selskap på middag…..Som jeg nevnte her om dagen, så dette å få det beste fra begge verdener…..Være sammen med familie OG omgå de eldre i julen….I love it 🥰

Tenk, nå er snart julen over og nytt år nærmer seg….Har du noen spesifikke nyttårs fortsetter ? Jeg har tenkt ut at….jeg vil veldig gjerne ha mere struktur på trening….Man kan jo ikke være god på alt vel….Hihi….Men ok, jeg kan hvertfall ikke bli noe verre….så, da er all fremgang superbra…Enig ?

Her om dagen så laget jeg ett par panna cotta som vi ville ha nå i disse dessert dager og jammen falt de i smak gitt…Safran panna cotta….vil du teste…Her kommer de……

Du trenger:

  • 1 ts pulver gelatin
  • 1 1/2 ss vann
  • 475 ml fløte
  • 1/2 ts safran
  • 1 ts honning
  • 3-5 dråper vanilje ekstrakt
  • Fyll som bær og nøtter etter ønske

Slik gjør du:

  • Start med å blande i en bolle gelatin pulver og vann og rør godt om. Sett så bollen til siden.
  • Bland sammen fløte, vanilje, safran og honning i en liten panne og kok dette opp, la det småputtre i ett par minutter
  • Trekk så pannen vekk fra platen og bland sammen den ferdige gelatin blandingen som du lagde i sted. Rør godt om
  • Blandingen helles så i glasser og settes i kjøleskapet i ett par timer
  • Like før servering fylles pannacotta´n med ditt favoritt fyll.

Her dere, her har vi et godt alternativ til sunnere dessert som kan brukes i uendelige sammenhenger…..Super lett å lage, også så smakfull.

Da skal jeg ha meg avgårde på arbeid, så ønsker jeg deg en fin og fredfull 2. juledag 🌟

Vi sees.

Aina ❤️

Følg meg gjerne

• Instagram her • Facebook her • Snapchat her

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial