Salte kjeks med friske oster og bær.

Hei på dere, mine fine.

Hvordan har har dere det der hjemme i Norges rike ? Vi hører på nyheter og værmelding og det som er, at det er ordentlig syden temperaturer der hjemme. Jeg reiser til varmen….men, da kommer varmen hjem til dere…ehhhh…hva skjer ?? Hehehe……. Tenker det er mange der ute som bader, spiser is, griller, soler seg, koser seg utendørs og nyter tilværelsen….og måtte det vare.

Her hos oss i Spania er det skjønt, rett og slett skjønt…..Det er godt å stå opp på morningen til sol og fin temperatur, men jeg kjenner jeg savner årstidene vi har hjemme. I går satt vi ved middagen og pratet om ¨hva skjer etter ferien? Jeg kjenner på at det er så masse spennende som skjer, også er det så mange ¨småting¨ jeg gleder meg til som feks: sunnihjerte.no sin fremtid, høstkos, jul, masse nye programmer på Tv som feks Farmen…bare digger farmen.

Vi har masse godt å glede oss over. Idag gleder jeg meg til å dra i dyreparken…..Yes, du hørte riktig! Godt voksne dama gleder seg til å se dyr….hehehe er det en ting som står min sønns og mitt hjerte nærmt, så er det dyr….så her er gleden stor.

Kanskje jeg kommer med ett lite bildedryss fra dagen våres her 🙂

Om det dreier seg om dyr, eller sol, så må vi jo ha litt godsaker også, så her har vi disket opp med litt salte «cracker’s» i varmen.

Her har jeg kjøpt diverse små oster og skjært dem i mindre biter, og som ¨salte Cracker´s¨ har jeg brukt mine Chia knekkebrød til, de finner du her. Disse knekker du opp i mindre biter og serverer sammen med oster, frukt etter ønske og noe avkjølende i glasset…..ahhhhhh forfriskende glede, og du får i deg salt, noe som er så ubeskrivelig viktig i varmen 😉 Disse er også massevis av diverse frø i som inneholder plenty av fiber og de sunneste fettsyrer, så her er det bare å kose seg i vei.

Jeg håper du koser deg maksimalt også ønsker jeg deg en strålende fin sommerdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF