Reklame: Salte kjeks & oster.

Reklame Comfort hotel express.

Hei på dere, mine fine.

I skrivende stund sitter jeg her på hotellrommet mitt i Tromsø nermere bestemt Comfort hotell Ekspress. Jeg har det fineste rommet ene og alene hvor jeg nå boltrer med i ett stort rom, god seng og ett bad jeg har lyst til å ta med meg hjem… NYDELIG!

Dagen i dag har vært fylt med inntrykk fra en annen dimensjon. Det er så spennende og møte alle fra ABIP og vi har hatt noen timer fri til å sitte på Resturant og spise god mat og skravle. Senere på kvelden har vi hatt læring og sosialt. Alt i en god mix.

Dagen i dag har bare vært fantastisk gøy og jeg gleder med til i morgen da vi skal ut å gjøre litt extra gøyt.

Men…hjemme eller bortreist, mat må vi jo ha. Her om dagen hadde jeg besøk og la disse godbitene på bordet…salta kjeks med ost…her kommer de…

Du trenger:

 • 40 gr smør
 • 100 gr mandelmel
 • 1/2 ts Xanthan gum
 • 1 klype salt
 • 1/2 pisket egg
 • 1/2 ts bakepulver

Slik gjør du:

 • Start med å smelte smøret.
 • Tilsett så alle tørre ingredienser
 • Tilsett så pisket egg (litt og litt)
 • Kna deigen godt sammen med hendene.
 • Legg deigen på ett bakepapir mens du legger ett annet bakepapir på toppen og skjevle ut til en firkant.
 • Ved hjelp av ett pizzahjul ruller du ut ruter.
 • Stekes i stekeovn på 160 grader i 8-10 minutter

Da ønsker jeg deg en fantastisk fin lørdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF