Sitron krydret kveite med grønt og fersk dill.

Hei på dere, mine fine.

Hvordan er helgen med deg, har du en fin lørdag ?

Her har det for det meste handlet om jobb. Husker du i går da jeg nevnte min fortvilelse rundt det at jeg gikk glipp av¨ skal vi danse¨…..Haha..hihi..hoho…jeg tok feil…jeg hadde tidligvakt, så nå i skrivende stund sitter jeg godt barka foran TV´n og e såååå klar for dagens sending. Jeg synes det er imponerende hva de lærer på så kort tid og hvor flinke de er….Tar hatten av meg for alle og enhver som har ¨guts¨til å delta.

Her om dagen var jeg innom Meny her hvor jeg bor, da de definitivt er super på frukt og grønt…..jeg bare digger den grønnsaks disken deres….nermest uansett hva jeg trenger…har de på Meny. Da jeg ruslet gjennom butikken kom jeg over fiskedisken Deres og fikk øye på denne godbiten….woohooo…solgt!

Jeg må ærlig si at fisk er supergodt og næring fra ende til annen så det var masse annet og men denne fikk vi så lyst på og denne ble det.

Du trenger:

 • kveite
 • Aspargesbønner
 • Grønnsaker som rødkål i dette tilfellet.
 • Grønsaksspirer som vist her er Alfalfa
 • Smør
 • sitron
 • sitronpepper

Slik gjør du:

 • Start med å varme opp fisken, aspargesbønner og evt rødkål i stekepanne på lav temperatur med en god desj smør.
 • Kle tallerken med Grønnsaksspirer.
 • Ha så over på tallerken asparges og kål og fisken på toppen.
 • Bruk stekesmøret og ha over fisken og evt pynte med en liten bit av fersk dill.
 • Evt kan du blande sitron, sitronpepper, en klype fersk dill og smør i en liten bolle og server sammen med fisken.

Yummi, her har vi en råsunn og hærlig søndags middag .

Da ønsker jeg deg en strålende fin søndag, nyt fri….jeg er på vei på jobb💫

Har du forresten sjekket ut min Instagram ? Om du skroller videre nedover her, da kommer du direkte til den ⬇️⬇️⬇️

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.