Sitron & Mango Yogurt med friske bær & nøtter.

Hei på dere, mine superfine.

Whoohooo, det er mandag det er fri tralalalala…. Det skulle nesten tro det hadde klikka litt her nå…Men, nei…jeg er bare glad…fordi jeg har FERIE. Skulle nesten tro at det kom som en overraskelse, men det gjør det altså ikke…..kall det for å leve i nuet…Haha .

Vel vel, nok om meg. Har du hatt en fin helg?

Det som faktisk overrasker meg er hvor varmt det er. Da jeg var på tur i går morges var det oppunder 20 grader her vestpå…og her går jeg i ull fordi jeg ser at bladene begynner å bli gule på trærne….vel, kanskje ikke fullt så normalt !!

Som mange vet som har tittet inn til meg , vet at jeg er nokså glad i mandager da det er den fineste dagen i uken til å starte med nye blanke ark. En ting jeg ikke har gjort på en god stund nå er å trene. Så hvorfor ikke få noe godt ut av dagen og starte med en god økt. Vel….god og god, men hvertfall komme igjen etter ferien. Kjenner langt inne at den dørstokk mila er laaaaang asså. Så det er altså min plan for dagen, så får vi se hva annet dagen bringer.

Apropo at bladene ute er begynt å bli gule…det er også dagens lunsj….så her kommer den.

Til yoghurt trenger du:

 • 3 dl Gresk Yogurt
 • 1 mango
 • 1/2 sitron
 • Ett par dråper vanilje ekstrakt
 • Gresskarkjerner
 • Mandler
 • bjørnebær
 • jordbær
 • Rips

Slik gjør du:

 • Start med å skrelle mango.
 • Blande yogurt, mango og raspet sitronskall i en blender. Mixes til blandingen er jevn og fin.
 • Hell så yogurt i en bolle og pynt så opp med nøtter, bær etter ønske og nytes.

Håper du koser deg med en sunn og god start på uken, så ønsker jeg deg en trivelig mandag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF