Hei dere, mine fine.
Åssen er uken din så langt ?
Her forberedes det mot julestria, treet er kommet på plass og jeg bare elsker lysene, stemningen og det som hører med rundt. Det er litt å ta tak i, men ikke mere enn det som er hyggelig og overkommelig.
i dag skal jeg på sein vakt, så her er det litt småting som må fixes før jeg setter kursen mot jobb.
Det vil si…Hahaha…. Jeg må innom å kjøpe mere sjokolade da disse små herlighetene så vidt passerte kamera linsen før de var borte vekk….spist, nytt og borte var de….Vil du teste ut disse…..her kommer de…..
Du trenger:
- 200 gr sukkerfri sjokolade
- 60 gr peanøttsmør
- 50 gr meieri smør
- 1/2 ts salt
- 100 gr grov hakkede mandler
- 100 gr grov hakkede peanøtter
- 1 håndfull goji bær
Slik gjør du:
- Start med å legge sjokolade i vannbad. ( Kok opp en kjele med vann og legg en mindre panne oppi kjelen, her legger du sjokoladen, peanøttsmør og smør. )
- Ha i salt og rør godt om slik at alt smelter fint sammen.
- Ha sa i hakkede nøtter og goji bær og mix disse godt sammen.
- Hell så blandingen over i en form med bakepapir i bunnen ( Her har jeg brukt en liten ildfast form )
- Settes så i frysen i ca 2 timer.
Skjær sjokoladen ipassende biter .
Sjokolade oppbevares i frysen.
Her har vi en herlig liten rakker som er genial å ha til jule snack. Her kan du ha i det du måtte ønske av godbiter.
Da håper jeg du koser deg med sjokolade bitene dine, så ønsker jeg deg en nydelig fin tirsdag.
Vi sees.
Aina
Følg meg gjerne