Hei dere, alle fine.
Jeg må gledelig nok si at jeg er nominert til årets nykommende matblogg på vixen Award👩🏻🍳😍 Vil du gi meg et lite puff oppover på listen, da kan du klikke deg inn her å gi din nominasjon. Jeg er såååå takknemlig for alle og enhver som klikker seg inn og hjelper å løfte meg opp……. Tusen Takk 🥰❤️
Så over til hvorfor du tittet innom her hos meg….Yes, nettopp mat…..👩🏻🍳🍃Joohooo….der var fredagen kommet og helgen venter…..for en fantastisk god feeling.
Har du noen hyggelige planer denne helgen ?
Her blir det arbeidshelg, hjemme kos foran TV´n, litt cardio trening og sist men ikke minst litt Julebaking……Det gleder jeg meg til 🤶🏻
Men før jeg begynner på julebaksten så må jo fredags kosen nytes, så i dag blir det intet annet enn Skalldyr Taco på hjemmelagde Wraps….her kommer den….
Du trenger til wraps:
- 50 gr mandelmel
- 8 eggehviter
- 1 ta bakepulver
- 1/2 ta himmalaya salt
- Et lite dryss chili
- Et lite dryss hvitløkspulver
- Et lite dryss mexicansk krydder
- 1/2 dl vann.
Slik gjør du:
- Bland sammen alt det tørre
- Tilsett eggehviter og vann
- Stekes på liten eller medium stekepanna avhengig av hvilken størrelse du vil ha på wraps .
- Jeg bruker liten panne selv.
- Røren skal bli noe tynn, så hell videre røre i midten av stekepannen og la røra fordele seg utover når du vender på den.
- Simsalabim….så har du kjærlige nystekte wraps til fredag Taco’n.
Til fyll trenger du:
- Reker
- krabbe sticks
- Spinat
- Rødkål
- Løk
- Rødløk
Slik gjør du:
- Start med å surre rekene i litt godt smør sammen med krabbestick´s.
- Ha så over hakket løk og rødløk i pannen og la det brunes litt
- Ha deretter over taco krydder blandet med vann. Trenger du tips til hjemmelaget Tacokrydder finner du det her
- La det surre i 8-10 minutter
Da er det klart til å fylle Taco´n din med ditt favoritt fyll. Selv har jeg brukt som nevnt over spinat, løk, rødløk, reker og krabbestick´s……NYDELIG 😍
Følg meg gjerne
• Instagram her Facebook her Snapchat her
Vi sees.
Aina ❤️