Spicy Kjøttboller i tomatsaus.

Hei der.

Åssen er onsdagen med deg…håper du har hatt en fin uke.

Dagen i dag gikk først og fremst til å passere dørstokk mila…Hahaha, kjenner du deg igjen ? Den var lang…men når jeg først har bestemt meg for at jeg ¨SKAL¨…ja, da skal jeg også. Forstå meg rett. Jeg elsker å trene cardio trening…men, jeg kan jo komme på 150 grunner på kun kort tid om hva annet jeg kan bruke den tiden på…Hahah.

Lang fortelling kort…jeg dro til treningen og kom ut 1 time senere med ett stort smil om munnen. Halleluja hvor deilig følelse når økten er gjennomført. Nå kan jeg knapt nok vente til neste…som er i morgen. Det er sant som det sies…trening gir så mye mental styrke og energi…herligt!

Etter treningen og en bitteliten cowboy strekk lagde jeg noen kjøttboller som jeg ville dele med deg…her kommer de….

Til kjøttboller trenger du:

 • 2 kjøttdeiger
 • 2 store egg
 • 1 desj fløte
 • 1 dl mandelmel
 • 1/2 ts salt
 • 1/2 ts pepper
 • 2 ss fersk persille
 • 1 dl permesan
 • Moste tomater til saus.

Slik gjør du:

 • Bland alle ingredienser i en bolle og rør godt slik at alt blandes godt.
 • Form deigen til kjøttboller ved hjelp av en skje.
 • Kjøttbollene stekes på stekepannen på medium varme til de er gylden og fine.
 • Ha så over hakkede tomater og tilsett så en desj eller to med fløte og tilslutt ønsket krydder. Selv har jeg brukt oregano og timian.

Om du ønsker noe mindre kjøttboller og har igjen rester, så er det genialt og oppbevare i frysen til en annen gang.

Da ønsker jeg deg en super fin onsdag videre.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF