Spicy kjøttboller med fetaost & spinat

Hei der.

Det er fredag, det er helg…finaly !

Fredag er for meg en av dagene i helgen hvor man disker opp med noe skikkelig godt på tallerken og koser seg. Mange inkludert meg går for Taco, men…denne gang tenkte jeg å finne på noe litt annerledes…så utfallet ble Ala Greske kjøttboller. Her kommer de….

Til kjøttboller trenger du:

  • 400 gr kjøttdeig
  • 1 løk (finkakket)
  • 2 fedd hvitløk (finkakket)
  • fetaost (terninger)
  • 1 pose spinat (stor)
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts hvitløkspepper
  • 1 dryss cayennepepper
  • 1 håndfull fersk dill
  • 1 håndfull fersk persille

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
  • Ha løk, hvitløk og 2 ss smør i stekepanna og fres løken godt opp.
  • Ha deretter i spinat og rør den godt inn i løk blandingen.
  • I en annen bolle har i kjøttdeig, spinat, løkblanding og fetaost terningene og bland godt.
  • Ha så i hakket persille, dill og 1 pisket egg, rør godt om.
  • Ha bake papir på en stekeplate og forme deigen til kjøttboller og legge disse på stekebrettet.
  • Her velger du størrelsen selv, hva du liker best.
  • Stek kjøttbollene på lav temperatur på stekepanna først og sett de i stekeovn (dette for å få en crispy skorpe og gjennomstekt inni).

Her har vi ¨juicy¨ kjøttboller som er snadder. Her er mulighetene mange. Du kan knaske på disse alene…evt dyppe de i salsa eller rømme med en god salat til. Evt ha de til tacofyll, ha de som topping på Pizza…igjen, mulighetene er mange…så her er det bare å finne sin favoritt.

Jeg ønsker deg en knallfin fredag, så håper jeg kjøttbollene faller i smak.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF