Middag

Grønne spinat whraps

Hei og hå og snart goooood helg.

Er det noen som er klare for fredags ettermiddag og la helgen komme…..sakte men sikkert ? Det er jeg….Belive u me…..det skal bli godt. Noen uker og dager er sånn skikkelig full tut og kjør….så da blir det extra godt med en fridag eller to.

Hva tenker du å gjøre i helgen da ?

Her har vi planer om å gå gjennom sommer klær, hva skal frem i dagens lys og hva kan bare ligge i en eske i boden….synes det er godt å ha sånne opprydnings dager.

Ja så skal jeg selvfølgelig kose meg på kjøkkenet og kokkelere som jeg elsker å gjøre….har litt forskjellig planlagt her på bloggen den kommende tiden.

Tidligere laget jeg noen «grønne» wraps som har falt godt i smak her i huset… at ikke jeg har tenkt på det før 🤔 kanskje du ville teste de ut….

Du trenger:

  • 2 håndfull spinat
  • 3 egg
  • 1 ts psyllium husk
  • 1 ts Xanthan gum
  • 1/2 ts salt
  • 1-2 ss oliven olje

Slik gjør du :

  • Hell alle ingredienser i en blender
  • Bruk en medium stekepanne avhengig av hvor store du vil ha dine wrap’s.
  • Hell litt og litt av røren på, den kan virke noe seig , så den må jobbes litt med. Stekes som du steker pannekaker.

Het har vi en grønn og gøy wrap til å ha til taco kvelden. Disse er perfekte til å rulle opp med ditt favoritt Taco fyll.

Wraps’n er sukker redusert og glutenfri.

Da håper jeg maten faller i smak.

Vi sees.

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial