Hei og hå og snart goooood helg.
Er det noen som er klare for fredags ettermiddag og la helgen komme…..sakte men sikkert ? Det er jeg….Belive u me…..det skal bli godt. Noen uker og dager er sånn skikkelig full tut og kjør….så da blir det extra godt med en fridag eller to.
Hva tenker du å gjøre i helgen da ?
Her har vi planer om å gå gjennom sommer klær, hva skal frem i dagens lys og hva kan bare ligge i en eske i boden….synes det er godt å ha sånne opprydnings dager.
Ja så skal jeg selvfølgelig kose meg på kjøkkenet og kokkelere som jeg elsker å gjøre….har litt forskjellig planlagt her på bloggen den kommende tiden.
Tidligere laget jeg noen «grønne» wraps som har falt godt i smak her i huset… at ikke jeg har tenkt på det før… kanskje du ville teste de ut….
Du trenger:
- 2 håndfull spinat
- 3 egg
- 1 ts psyllium husk
- 1 ts Xanthan gum
- 1/2 ts salt
- 1-2 ss oliven olje
Slik gjør du:
- Hell alle ingredienser i en blender
- Bruk en medium stekepanne avhengig av hvor store du vil ha dine wrap’s.
- Hell litt og litt av røren på, den kan virke noe seig , så den må jobbes litt med. Stekes som du steker pannekaker.
Het har vi en grønn og gøy wrap til å ha til taco kvelden. Disse er perfekte til å rulle opp med ditt favoritt Taco fyll.
Wraps’n er sukker redusert og glutenfri.
Da håper jeg maten faller i smak.
Vi sees ?
