Grønne spinat whraps

Hei og hå og snart goooood helg.

Er det noen som er klare for fredags ettermiddag og la helgen komme…..sakte men sikkert ? Det er jeg….Belive u me…..det skal bli godt. Noen uker og dager er sånn skikkelig full tut og kjør….så da blir det extra godt med en fridag eller to.

Hva tenker du å gjøre i helgen da ?

Her har vi planer om å gå gjennom sommer klær, hva skal frem i dagens lys og hva kan bare ligge i en eske i boden….synes det er godt å ha sånne opprydnings dager.

Ja så skal jeg selvfølgelig kose meg på kjøkkenet og kokkelere som jeg elsker å gjøre….har litt forskjellig planlagt her på bloggen den kommende tiden.

Tidligere laget jeg noen «grønne» wraps som har falt godt i smak her i huset… at ikke jeg har tenkt på det før 🤔 kanskje du ville teste de ut….

Du trenger:

  • 2 håndfull spinat
  • 3 egg
  • 1 ts psyllium husk
  • 1 ts Xanthan gum
  • 1/2 ts salt
  • 1-2 ss oliven olje

Slik gjør du :

  • Hell alle ingredienser i en blender
  • Bruk en medium stekepanne avhengig av hvor store du vil ha dine wrap’s.
  • Hell litt og litt av røren på, den kan virke noe seig , så den må jobbes litt med. Stekes som du steker pannekaker.

Het har vi en grønn og gøy wrap til å ha til taco kvelden. Disse er perfekte til å rulle opp med ditt favoritt Taco fyll.

Wraps’n er sukker redusert og glutenfri.

Da håper jeg maten faller i smak.

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.