Squash fylt med fargerike vitaminer på 10 raske minutter.

Hei på dere mine fine, åssen har du det idag ? Fint håper jeg!

Så på diverse snapper idag at det bøttet ned regnbyger som aldri før rundt om i vårt kjære hjem land Norwegia. Skal si kontrasten er stor fra så utrolig varmt og fint, til grått og masse regn. Velvel…som nevnt tidligere så skal vi vel være glade for årstidene vi har, og sette pris på de. Når sant skal sies så kjenner jeg nå at jeg er meget klar for hverdagen og det som måtte følge med…jeg er jo tross alt fra Bergen, så da inkluderes naturligvis regnet også 🙂 Høstkos med stearinlys,jobb, trening, blogg jobbing og sist men ikke minst kjøkkenkroken hvor jeg faktisk etter 1 uke kjenner at jeg savner…

Vel…nok om min visualisering om hjemkomst og høst og over til noe litt mer spennende. Idag vil jeg presentere fylte squash…her snakker vi kraft lunsj som metter lenge og er super enkel og lage og på kun kort tid.

Til fylt squash trenger du:

 • 1 squash.
 • Rød, gul og grønn paprika.
 • 1 Rødløk.
 • Revet ost.
 • 4 store tomater.

Slik gjør du:

 • Start med å brune kjøttdeig og rødløk på stekepannen.
 • Ha i knuste tomater og bland godt.
 • Ha i ønsket krydder som feks peppermix, provance og oregano.
 • Del squash i to og grav ut litt av kjøttet på midten av squashen.
 • Fyll squash med kjøttdeig hakket paprika, løk og tilslutt revet ost.
 • Smaker også himmelsk om du har den i stekeovn på grilleffekt i noen minutter…. eller også på grillen…her snakker vi saftig cheesy snacks til lunsj asså.
 • For å spice opp måltidet, server gjerne med rømme og salsa.

Da håper jeg lunsj´n din faller i smak, også ønsker jeg deg en strålende fin tirsdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF