Sukker & glutenfri Keto sky brød med salt spekeskinke & ost

Hei der, mine fine.

Åssen er det med deg nå i disse dager ? Jeg håper at du har det fint etter forholdene. Det er jaggu rart hvor fort livet kan endre seg fra en dag til annen.

Vi mange møter mange utfordringer i disse dager, og jeg for min del som arbeider i helsevesenet, har dager som vår første prioritet er de eldre…og trygge at de har det bra. Jeg kjenner at jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb og ivareta de som trenger oss så sårt…alle og enhver ❤️

MEN, mat må vi jo også ha…..

I dag har jeg laget noen herlige sky brød. Disse er sååå gode og passer supert både som en erstatning til brød og måten å bruke disse på er mange.

Jeg bruker disse til Taco´n, mini pizza, Qusedillas, wraps. Alt jeg har lyst å rulle inn kjapt og enkelt, ja det ruller jeg inn i disse små herlighetene.

Vil du teste ut disse, de kommer her…..

Du trenger:

  • 3 egg
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ta salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ta hvitløk
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1 ts Mexicana krydder
  • 3-4 finhakket laurbær blad.
  • 3 ss creme ost (nøytral)

Slik gjør du:

  • Skille eggene, ha plommene i en bakebolle og eggehviten i en bakebolle
  • Varme creme ost i micro´n i ca 30 sekunder (til den er varm og er lettere å jobbe med)
  • Bland sammen eggeplommer og creme ost med en håndmixer.
  • Ha så i salt, pepper,krydder, finhakket laurbær blader og mix alt godt sammen.
  • I bollen med eggehvite blander du i bakepulver og pisker den med en håndmixer til den er fluffy og fin.
  • Ha eggehviten så over i bollen med eggeplommer og bland forsiktig sammen.
  • Ha så på ønskede porsjoner på stekebrett med bak ark i bunnen.
  • Start med bittesmå porsjoner på stekebrettet og øk på med røre etterhvert som du vil ha dem større.
  • Stekes i ca 10-12 minutter.
  • Ta så ut av ovnen og la de kjølne litt.

Vel, da skal jeg ha meg avgårde på jobb, så håper jeg du har en så fin start på uken som du kan ha, så ønsker jeg deg en nydelig fin mandag 🥰

Vi sees ❤️

DEL