Kokos hjerter med smeltet sjokolade striper.

REKLAME // KINSARVIK NATURKOST.

Hei, mine fine.

Har du en fin uke ?

Morgen kaffen er inntatt, ungdommen er for lengst dratt avgårde og dagen er langt på vei. Her traller jeg i vei i jule modus og kokkelurer litt på kjøkkenet før jeg setter kursen mot resten av dagen.

I dag vil jeg vise noen herlige hjerter som er super enkel og lage og er ideel å nyte i disse jule tider. Her kommer kokos hjerter med sjokolade striper…….

Ingredienser jeg bruker her i oppskriften er fra kinsarvik.no og er butikken som har det meste fra A – Å. Du kan du kjapt og enkelt klikke ingrediensene hjem, ta en litt og hent litt inspirasjon her.

Du trenger:

  • 60 gr kokos
  • 4 ss kokos krem
  • 50 gr sukrin
  • 200 gr sukkerfri sjokolade.

Slik gjør du:

  • Bland kokos, Sukrin og kokos krem i en bolle og mix godt.
  • Ha fyllet over i en silikonform og fyll massen opp til litt over halvparten av plassen.
  • Ha så over smeltet sjokolade til toppen. (sjokoladen smelter du i vannbad. )
  • Ha så formen i frysen i ca 30 minutter.
  • Hell så smeltet sjokolade over i striper eller heldekkende om du ønsker det.
  • Hjertene oppbevares i frysen og nytes etterhvert.

Da skal jeg hive meg avgårde , så ønsker jeg deg en nydelig fin torsdag ❄️✨

Vi sees.

Aina ❤️

Følg meg gjerne

• Instagram her Facebook her Snapchat her

DEL