REKLAME // KINSARVIK NATURKOST.
Hei, mine fine.
Har du en fin uke ?
Morgen kaffen er inntatt, ungdommen er for lengst dratt avgårde og dagen er langt på vei. Her traller jeg i vei i jule modus og kokkelurer litt på kjøkkenet før jeg setter kursen mot resten av dagen.
I dag vil jeg vise noen herlige hjerter som er super enkel og lage og er ideel å nyte i disse jule tider. Her kommer kokos hjerter med sjokolade striper…….
Ingredienser jeg bruker her i oppskriften er fra kinsarvik.no og er butikken som har det meste fra A – Å. Du kan du kjapt og enkelt klikke ingrediensene hjem, ta en litt og hent litt inspirasjon her.
Til hjertene trenger du:
- 60 gr kokos
- 4 ss kokos krem
- 50 gr sukrin
- 200 gr sukkerfri sjokolade.
Slik gjør du:
- Bland kokos, Sukrin og kokos krem i en bolle og mix godt.
- Ha fyllet over i en silikonform og fyll massen opp til litt over halvparten av plassen.
- Ha så over smeltet sjokolade til toppen. (sjokoladen smelter du i vannbad. )
- Ha så formen i frysen i ca 30 minutter.
- Hell så smeltet sjokolade over i striper eller heldekkende om du ønsker det.
- Hjertene oppbevares i frysen og nytes etterhvert.
Da skal jeg hive meg avgårde , så ønsker jeg deg en nydelig fin torsdag.
Vi sees ?
