Sunnere kokos kuler med sjokolade chips & vanilje

Hei dere, alle fine.

Har du en fin dagen før dagen ?

Her hos oss er dagen så vidt startet og vi er nokså ¨god to go ¨! I skrivende stund sitter jeg her og koser meg med morgen kaffen mens jeg går igjennom min ¨to do¨ liste. Vettu….alt er haket av…YES…alt, så her er det bare til å lene seg godt tilbake og nyte roen…. Ahhhh…What a feeling…

Jeg er av den person som liker å få ting unna så kjapt og effektivt som mulig….sikkert som de fleste av oss. Nå de siste dagene når jeg har vert litt rundt om, da ser jeg hvor folk stresser….Hihihi…jeg må jo le litt inni meg når listen min inneholder julemat, julevask, julebakst, julegaver….alt dette for noen dager…..DA er det som sagt godt å vite at min liste er tom….Det eneste som gjenstår er et lite besøk i ettermiddag…That´s it…Done deal.

Her om dagen var jeg litt sulten på å få brukt opp litt av hvert av rester som jeg hadde liggende…resultatet ble disse snadder gode sjokolade og kokos kulene…..Vil du prøve….De kommer her…..

Til kokoskuler trenger du:

 • 40 gr chokolade chips
 • 3 ss peanøttsmør
 • 4 ss kakaopulver
 • 3 ts Sukrin melis
 • 2-3 dråper vanilje ekstrakt
 • 3 ss mandelmel
 • 1 ss smeltet meieri smør
 • 50 gr kokos masse (sukkerfri)

Slik gjør du:

 • Start med å smalte sjokolade tip chips i vannbad.
 • Bland så alle de tørre ingredienser i en bolle.
 • Ha så i smeltet smør, vanilje, peanøttsmør og tilslutt smeltet chokolade chips.
 • Rør godt om slik at alt blander seg godt sammen.
 • Formes til små baller og settes så i frysen i 2 timer.

Her er det bare å prøve seg frem. Ønsker du å heller bruke sukkerfri sjokolade, så bytter du bare ut mengden sjokolade chips med sukkerfri sjokolade….her er det kun fantasien og hva du har i skapet som avgjør.

Her har vi en sunnere variant av jule snadder som er genial å ha liggende i frysen i disse dager når lysten på noe godt melder seg.

Da skal jeg fortsette dagen min, så ønsker jeg deg en strålende fin søndag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF