Hei på der.
Som de fleste av dere som begynner å kjenne meg litt etterhvert vet at jeg er så utrolig svak for Taco fredagen…..men liker å variere litt da, så denne gangen ble det Taco shell av KUN 1 ingrediens!
YES…du hørte rett…disse lages på akkurat samme måte som ¨badekarene¨ Husker du de ? Vel….let me refrech your memory…. stay tuned……….for her kommer de….
Til taco shell trenger du:
- 200 gr revet cheddar og mozzarella ost
Til fyll trenger du:
- Kjøttdeig / kylling / biffkjøtt
- Salat
- Tomat
- Agurk
- Rød, gul grønn paprika
- Chili
- Rømme
- Guacomale
- Taco krydder (hjemmelaget KETO tacokrydder finner du her)
Slik lager du Taco shell:
- Start med å sette stekeovn til ca 180 grader.
- Legg så bakepapir på en bake plate.
- Legg en rue med revet mozzarella og cheddar ost på brettet (ca 4 stk)
- La den smelte til de så vidt begynner å bli gylne i kantene, da er de ferdige.
- La dem bli litt avkjølt, men ikke kalde.
- Legg oste sirkelen over kanten på en panne, dette for at den skal ta form. La den stå en stund slik at dé får ¨satt seg.¨

- Her har vi en sunn, KETO vennlig hjemmelaget taco shell, laget i en fei.
- Fyll taco`n din med ditt favoritt fyll og NYT!
Vi sees ?
