Taco Wraps i rødbete forkledning.

Hei der.

Som du muligens har sett, så er jeg av den innstilling av at når en lever sunnere så kan en etterhvert bli noe matlei innimellom… Vel…uansett hva og hvordan en lever generelt sett. Men….derfor har jeg fått litt dilla på å ¨pimpe opp¨ maten litt, men…. som ikke er for avansert og ødelegger for sunnheten. Så hvorfor ikke tilsette litt mer farge på enkelte ting som feks disse wraps! De lages som normalt, men bare med en liten desj av gurkemeie….Genialt eller hva…

Vil du prøve disse rødbete wrap’s…. De finner du de her

Oppskriften er identisk…. tilsett kun rødbete pulver.

Rødbete pulver har jeg kjøpt hos Life Helsekost og kan brukes til så mangt. Det er supert til også å ha i smoothie.

Da håper jeg du vil like wraps, så ønsker jeg deg en knall fin fredag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF