Taco Wraps i rødbete forkledning.

Hei på dere, mine fine )

Woohoooo, det er fredda´n.

Der var jaggu fredagen kommet og helgen står og kakker på døren igjen. FANTASTISK !! Eller hva synes du….kansje har du noen planer for helgen ?Eller er du litt som meg. Denne helgen har jeg ikke planlagt noen verdens ting. Litt taktikk dette her skjønner du…for når jeg planlegger null niks og nada…. om å ikke gjøre noe, så når helgen nermer seg slutt, j DA HAR JEG FÅTT GJORT EN HEL DEL….Woohooo, happy…go Lucky….kinda feeling.

Som du muligens har sett, så er jeg av den innstilling av at når en lever sunnere så kan en etterhvert bli noe matlei innimellom… Vel…uansett hva og hvordan en lever generelt sett. Men….derfor har jeg fått litt dilla på å ¨pimpe opp¨maten litt, men…. som ikke er for avansert og ødelegger for sunnheten. Så hvorfor ikke tilsette litt mere farge på enkelte ting som feks disse wraps! De lages som normalt, men bare med en liten desj av rødbete pulver….Genialt eller hva ??

Vil du prøve disse wrap’s….så finner du de her

Oppskriften er identisk…. tilsett kun rødbete pulver.

Rødbete pulver har jeg kjøpt hos Life Helsekost og kan brukes til så mangt. Det er supert til også å ha i en smoothie 🍃😉

Da håper jeg du vil like wraps, så ønsker jeg deg en knall fin fredag.

Har du husket å sjekke ut min Instagram ? Den finner du om du skroller litt lenger nedover her 🔽

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.