Sunn & kjapp Torske gryte i grønnsaker & creamy sennep.

Hei der.

Håper uken din er fin så langt…

Her hos oss er det juleforberedelser som står på agenda. Hver november er jeg alltid like gira på julestrien…altså…her snakker vi ¨Kurt Nilsen ¨på fulle mugger til enhver anledning….Hihi…..det er bare så koselig. også så uendelig lei etter julen er ferdig…for da….da er det tid for ski sesongen…noe jeg bare elsker. Med andre ord så har vi tidenes vinter sesong forran oss…håper jeg.

I går fant jeg ut at det er på tide å grave seg mot bunnen i frysen….for å gjøre plass til julen….så for å jobbe seg ned mot bunnen…ja, da er det bare til å sette i gang å lage masse godt……så da…. ble det torske gryte til middag…her kommer den…

Til torskegryte trenger du:

  • 3-4 stk torskefilet
  • 1/2 rødkål
  • 3-4 gulrøtter
  • 1 brokkoli
  • 2 dl fløte
  • 1 ts sennep
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • Et dryss fersk persille
  • ca 50 gr mør
  • 1/2 sitron

Slik gjør du:

  • Start med å steke torsken i smør til den er gylden og fin
  • Kutt brokkoli i mindre buketter.
  • Hakk opp løk, kål, rødløk og gulrøtter i skiver.
  • Ha grønnsakene på stekepannen og la de surre i smør i noen minutter.
  • Ha så i salt og pepper.
  • Hell så fløte i stekepannen sammen med sennep og la det koke opp ett par minutter.
  • Avslutt med noen dråper sitron og et dryss fin hakket persille.

Her har vi en nydelig torske gryte som er sunn, kjapp, enkel også så smakfull som faller virkelig bra i smak hos ungdommen i huset.

Da ønsker jeg deg en herlig onsdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF