Middag

Torske gryte i grønnsaker & creamy sennep.

Hei dere fine.

Er uken fin med deg så langt ?

Her hos oss er det juleforberedelser som står på agenda. Hver november er jeg alltid like gira på julestrien…altså…her snakker vi ¨Kurt Nilsen ¨på fulle mugger til enhver anledning….Hihihi…..det er bare sååååå koselig…. 🤶🏻 også så uendelig lei etter julen er ferdig…for da….da er det tid for ski sesongen…noe jeg bare elsker. Med andre ord så har vi tidenes vinter sesong forran oss…håper jeg.

I går fant jeg ut at det er på tide å grave seg mot bunnen i frysen….for å gjøre plass til julen….så for å jobbe seg ned mot bunnen…ja, da er det bare til å sette i gang å lage masse godt……så da…. ble det Torske gryte til middag…her kommer den…

Du trenger:

  • 3-4 stk torskefilet
  • 1/2 rødkål
  • 3-4 gulrøtter
  • 1 brokkoli
  • 2 dl fløte
  • 1 ts sennep
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • Et dryss fersk persille
  • ca 50 gr mør
  • 1/2 sitron

Slik gjør du:

  • Start med å steke torsken i smør til den er gylden og fin
  • Kutt brokkoli i mindre buketter.
  • Hakk opp løk, kål, rødløk og gulrøtter i skiver.
  • Ha grønnsakene på stekepannen og la de surre i smør i noen minutter.
  • Ha så i salt og pepper.
  • Hell så fløte i stekepannen sammen med sennep og la det koke opp ett par minutter.
  • Avslutt med noen dråper sitron og et dryss fin hakket persille.

Her har vi en nydelig torske gryte som er sunn, kjapp, enkel også så smakfull som faller virkelig bra i smak hos ungdommen i huset.

Da ønsker jeg deg en herlig onsdag.

Vi sees.

Følg meg gjerne

• Instagram her Facebook her Snapchat her

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial