Mini vanilje terte med søte bær.

Hei og god søndag alle mine fine.

Har du en fin søndag så langt ?

Min søndag startet med å brå våkne kl 05.00 ?! Ehhhh Whaaattt !? Er så innstilt på arbeids rutinen at…. til og med i ferien min står jeg start klar kl 05.00…jaja, kan vel ikke klage på det å ha gode rutiner ..og innebygget vekker klokke. Hihi

Jeg må bare begynne med å si at det er så hærligt å føle seg bedre. Som nevnt i går, så har jeg lagt syk i noen dager…Migrene er jaggu ingen spøk asså. Først i dag føler jeg at hodet er ¨normalt¨ igjen! Det tok altså dagevis….så når noen sier at de sliter med kronisk migrene….uff å uff stakkars mennesker. Jeg holdt da på å få direkte fnatt etter 3-4 dager.

Vel, nok om sykdom og over til noe mere hyggelig. Jeg har meldt meg opp på kurs! Dette gjorde jeg for en tid tilbake siden. Tenkte at det kan være greit å fylle på med kunnskap innen foto faktisk. I mine øyne er foto et foto, men når en går litt i dybden, så er det jo ikke det. Jeg gleder meg som ett lite barn til å lære mere innen dette feltet, og kan knapt vente med å sette i gang. Tror dette blir super bra!

Siden jeg først var oppe så tidlig, så mixet jeg sammen en liten ¨godbit¨som vi kan kose oss med senere i dag, når dagen er passert og roen har senket seg.

Så her snakker vi søtsaker på en søndag morgen. Hva er vel søndagen uten baking….så her kommer den.

Til miniterte trenger du:

 • 200 gr mandel mel.
 • 60 gr sukrin.
 • 1/2 ts salt.
 • 85 gr smeltet smør.

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til 160 grader.
 • Bland alle tørre ingredienser i en bolle.
 • Tilsett smeltet smør og bland godt.
 • Den ferdige deigen fylles i mini Tart´s former.
 • Stekes i stekeovn i ca 12-15 min, avhengig av ovn.
 • Når terten er ferdig stekte, la dem avkjøles på rist.

Til fyll trenger du:

 • 150 gr creme ost nøytral.
 • 50 gr sukrin.
 • 1/2 ts salt.
 • 60 ml fløte.
 • 1 ts vanilje extrakt.

Slik gjør du:

 • Start med å ha creme ost i en bolle og varme den i micro i 20 sekund.
 • Tilsett sukrin, salt,vanilje og fløte.
 • Vanilje fyllet smøres utover de avkjølte tertene og pyntes med bær.

Håper mini terten faller i smak.

Ønsker deg en strålende fin søndag og kose deg med bakinga.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF