Vanilje Terte med søte bær.

Hei og god søndag alle mine fine.

Har du en fin søndag så langt ?

Min søndag startet med å brå våkne kl 05.00 ?! Ehhhh Whaaattt !? Er så innstilt på arbeids rutinen at…. til og med i ferien min står jeg start klar kl 05.00…jaja, kan vel ikke klage på det å ha gode rutiner ..og innebygget vekker klokke 🙂 Hihi

Jeg må bare begynne med å si at det er såååååå hærligt å føle seg bedre. Som nevnt igår, så har jeg lagt syk i noen dager…Migrene er jaggu ingen spøk asså. Først i dag føler jeg at hodet er ¨normalt¨igjen! Det tok altså dagevis….så når noen sier at de sliter med kronisk migrene….uff å uff stakkars mennesker. Jeg holdt da på å få direkte fnatt etter 3-4 dager.

Vel, nok om sykdom og over til noe mere hyggelig. Jeg har meldt meg opp på kurs! Dette gjorde jeg for en tid tilbake siden. Tenkte at det kan være greit å fylle på med kunnskap innen foto faktisk. I mine øyne er foto et foto, men når en går litt i dybden, så er det jo ikke det. Jeg gleder meg som ett lite barn til å lære mere innen dette feltet, og kan knapt vente med å sette i gang. Tror dette blir super bra!

Siden jeg først var oppe så tidlig, så mixet jeg sammen en liten ¨godbit¨som vi kan kose oss med senere i dag, når dagen er passert og roen har senket seg.

Så her snakker vi søtsaker på en søndag morgen. Hva er vel søndagen uten baking…. 👩🏻‍🍳 så her kommer den.

Du trenger:

 • 200 gr mandel mel.
 • 60 gr sukrin.
 • 1/2 ts salt.
 • 85 gr smeltet smør.

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til 160 grader.
 • Bland alle tørre ingredienser i en bolle.
 • Tilsett smeltet smør og bland godt.
 • Den ferdige deigen fylles i mini Tart´s former.
 • Stekes i stekeovn i ca 12-15 min, avhengig av ovn.
 • Når Tarts er ferdig stekte, la dem avkjøles på rist.

Til fyll trenger du:

 • 150 gr creme ost nøytral.
 • 50 gr sukrin.
 • 1/2 ts salt.
 • 60 ml fløte.
 • 1 ts vanilje extrakt.

Slik gjør du:

 • Start med å ha creme ost i en bolle og varme den i micro i 20 sekund.
 • Tilsett Sukrin, salt,vanilje og fløte.
 • Vanilje fyllet smøres utover de avkjølte tertene og pyntes med bær.

Håper mini Tart´s faller i smak.

Ønsker deg en strålende fin søndag og kose deg med bakinga.

Vil du følge meg på instagram klikker du her

Vi sees.

Aina ❤️

DEL